>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bingogala10$ (nie galabingo)

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
Rejestrowałem się przed momentem i przy rejestracji w Kodzie Promocyjnym wpisałem GALAN to dodało do konta około 16 dolców

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
Rejestrowałem się przed momentem i przy rejestracji w Kodzie Promocyjnym wpisałem GALAN to dodało do konta około 16 dolców

Wybaczcie że tak podbijam... jak z wypłatami z tego bingo dobiłem z tego kodu powyżej 50$ i zleciłem wypłatę na MB ... wcześniej pisaliście że na Nettler sie da jednak ja nie mam nawet takiej opcji.

F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wybaczcie że tak podbijam... jak z wypłatami z tego bingo dobiłem z tego kodu powyżej 50$ i zleciłem wypłatę na MB ... wcześniej pisaliście że na Nettler sie da jednak ja nie mam nawet takiej opcji.

na 99 procent to fun money:]

kamillo0103 183

kamillo0103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
u mnie to samo ????
Pierwsza gra i już 27$ na koncie! ????
Walczymy dalej ????

lantz 183

lantz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jak to w końcu jest z wypłatą z tego bingo, bo czytam ten temat i jakoś nie bardzo jestem przekonany czy bawic się z nimi?

D 154

dominikcypryjski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Jak to w końcu jest z wypłatą z tego bingo, bo czytam ten temat i jakoś nie bardzo jestem przekonany czy bawic się z nimi?
generalnie nie warto- raz się napaliłem bo bonus łądnie się rozmnożył więc depo i próba wypłaty- okazało się ze obrót liczy sie dopiero po depozycie i tu nietrudno się domyślić że nie obróciłem...