>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bingo w Expekt - zgarnij 2 euro bonusu

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
odnośnie bingo to mam pytanie (ponieważ otrzymałem 5E za ankiete) czy macie jakies strategie grania, po prostu jak grać aby od raz nie przegrać?
Aha i jeszcze jesli wygram coś ponad te 5E to mozna przelac na zaklady?

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spytam kolegę przy okazji - dostał kolega email z ankieta? Ja im wyslalem ankiete, ale bonusu nie dostalem (maila nie otrzymalem).

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
no ja dostalem te 5E ale wczesniej dostalem maila z ankietą, ale teraz juz zablokowali mozliwosc przelania od razu na zaklady i dlatego chciabym sie dowiedzie jak grac zeby cos z tego ugrac.

vabank_sdz 0

vabank_sdz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie kolego tak jak mowisz u mnie na koncie w bingo tez blado a te 48 godzin sie jakos strasznie przeciaga :-? Pewnie ta ich kolejna promocja to pic na wode....

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Expert_expekt ,to lekkie przegięcie z waszej strony, bo jeśli masz zamieszczac takie bonusy i obiecywać &quot;cuda&quot; ,że bonus będzie dopisany do 48 h to lepiej nie zamieszczaj!Dobrze wiem ,że była sobota niedziela -ale w tej chwili mija 108 h i cisza jakby nigdy nic...albo w takim razie Ty późno dosyłasz listy, albo Expekt nawala...więc czekamy na wyjaśnienie.

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Expekt nie traktuje poważnie swoich klientów, kontakt z tą firmą jest tak lipny jak z bwin...

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Może nie tyle co sam kontakt z supportem bo to stoi na przyzwoitym poziomie(z mojego doświadczenia). Natomiast racja, jak się obiecuje, to trzeba dotrzymywać słowa.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nasz Ekpekt-expekt oszukuje? jakby ktoś oszukał na ich Firmę od razu miałby konto zawieszone ...a tu na Forum wolno wszystko i nawet nie ma warna? dziwna sprawa.....

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Racja Nikifor dotrzymali słowa...tylko ,ze nie w tym czasie co napisali.konkrety panowie z Expekt i w konkretnym opisywanym czasie.Zresztą 2 euro w Bingo to jest PIKUŚ...szkoda się bawić.

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też nic nie dostałem ????

//edit
Mam 2€, ale w bonusie, myslalem ze dodadza to do stabku konta... dzieki za bonus

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo pewnie źle sprawdzasz, wejdz w zakladke bingo, a później bingo miedzynarodowe czy jakos tak i bedzie mial 2€ w bonus