PiS już tylko 29 %, coś pięknego,
Polska wstaje z kolan, jeszcze niech tylko wróci Tusk i Bet365, Pinnacle. Trzeba te 2 lata jakoś wytrzymać
Raduj się póki możesz. Schulz w Niemczech też miał zostać kanclerzem wg sondaży, a jak przyszły
wybory to dostał łupnia i kanclerzem znów będzie Makrela. Clinton też miała 98% szans na prezydenta, Komorowski 78%, Duda 9%. Wierz sobie w te sondaże Ibrisu i zauważ dla kogo oni robią te sondaże, dla lewackich ścieków TVN, GW, oko.press, Rzeczpospolita, Onet. Ibris w grudniu 2015 czyli dwa miesiące po wyborach dał sondaż w którym Nowosmieszna miała ponad 30% i była przed pisem!!! Dopóki Nowosmieszna miała kasę to zamawiala sondaże i była przed PO, kasa się skończyła to są ledwo nad kreską. Wiemy ile kosztują te sondaże za 6tys zł można dać lemingom trochę radości.
Hahaha już to widzę jak PO z postulatami przyjmujemy każdą ilość uchodźców, podnosimy wiek emerytalny do 67, likwidujemy CBA, wyprzedajemy resztę polskiego majątku, przyjmujemy euro itd. wygrywa
wybory. A jeśli nawet jakimś cudem to PO obecnie przekroczyło wszystkie granice, i dopiero byś zobaczył jak druga strona by wyszła na ulicę gdyby przyjmowali uchodźców czy podwyższali wiek emerytalny, tu byś dopiero zobaczył miliony na ulicach, bo druga strona w porównaniu do tych tępaków kodziarzy nie ma "slomianego zapału" i nie byłoby czegoś takiego jak "poszedłbym na marsz, ale w tym czasie Barcelona gra".
Tusk! Nawet nie zdajesz sobie sprawy co ludzie na prowincji myślą o Tusku. Taki super filmik widziałem na Twitterze z Woodstocku!!! gdzie dziewczyna młoda mówiła że chcieliby żeby tam był Tusk to by go powiesili. Na Woodstocku u filantropa Jurka! Myślisz że ktoś zapomniał tego niemieckiego kurdupla i jego 8 straconych lat dla Polski?
Czytałem że bet365 miał w Polsce rocznie ponad 0,5 mld zysku. Też tak miałem konto, jako gracz to na pewno jest stratą bo bukmacher miał najlepszą ofertę, ale jako obywatel ciszę się i popieram że ktoś ukrócil okradanie państwa, przecież 0,5 mld było wprowadzane z Polski bez żadnej interwencji państwa. Jeśli ty popierasz takie praktyki to ja nie mam pytań.
Jaki piękny ten świat według lewackich sondaży. Clinton prezydentuje
USA,
Wielka Brytania wciąż w Unii, Komorowski wciąż śpi pod żyrandolem w Belwederze, PO wygrała trzeci raz z rzędu, Petru z największym zaufaniem wsród Polaków... Ale się rozmarzylem.