>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Biathlon 2015/2016 - Ostersund 29.11-06.12 Inauguracja sezonu

Status
Zamknięty.
rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Federica Sanfilippo - miejsce na podium - NIE - 1,36 &amp; Martin Fourcade 1. miejsce - 1,12 - ako - 1,52 ✅

e:Martin poza zasięgiem. Nawet z gorszym strzelaniem. Sanfilippo 8 błędów. 44. miejsce. oba typy bardzo łatwo.

Fourcade duża przewaga. Biegowo niszczy wszystkich. Jutro powinno być podobnie, nie widać poważnego zagrożenia. musiałby na prawdę tragicznie strzelać, a przeciwnicy być w na prawdę dobrej formie. Kurs śmiesznie niski, ale nie widzę innej opcji.
Federica dzis bardzo dobry występ. Wysokie miejsce zawdzięcza bezbłędnemu strzelaniu. Czy da radę jutro? śmiem wątpić. w odległości około 30 s kilka na prawdę dobrych, świetnie biegajacych zawodniczek. 4 strzelania. małe szanse, żeby znów wyszła na czysto. Dla mnie dzisiejszy wynik to jednorazowy odskok. Znajdzie się poza podium.

jannek 389

jannek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
to ja moze jeszcze dodam
ze para od dawida jest tez w betssonie po 1,67
i o dziwo nawet bez limitu ( dla mnie )

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
komandos5 +13 Punkty (heheheh ... szkoda klawiatury na pisanie do niego ;) ale dzięki pzdr ;))
grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Martin Fourcade 1. miejsce - 1,12
Fourcade duża przewaga. Biegowo niszczy wszystkich. Jutro powinno być podobnie, nie widać poważnego zagrożenia. musiałby na prawdę tragicznie strzelać, a przeciwnicy być w na prawdę dobrej formie. Kurs śmiesznie niski, ale nie widzę innej opcji.
Dzisiaj wiało mocnymi seriami - szczególnie dla tych co biegali z niskimi numerami.
1,12 z takimi warunkami pogodowymi może przynieść palpitacje serca w najgorszym razie.
Dwa lata temu w Ostersund właśnie z powodu szalejącego wiatru - zawody w postaci biegów pościgowych się nie odbyły

Status
Zamknięty.