>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bezpieczny zakład przez komórke do 10 euro na unibet

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie stawiałeś zakładów Mobile? To teraz masz szansę spróbować, bo zmniejszamy dla Ciebie ryzyko! Postaw zakład za minimum €10 przez komórkę (m.unibet.com) a jeśli twój pierwszy zakład będzie przegrany, zwrócimy Ci €10! Nie ma lepszego sposobu, by stawiać przez telefon!
Warunki promocji
- Oferta ważna tylko dla klientów Unibet mieszkających w Polsce.
- Oferta jest przeznaczona tylko dla klientów, którzy nigdy nie stawiali zakładów Mobile.
- Promocja dotyczy zarówno zakładów pre-match jak i live.
- Tylko pierwszy zakład mobile za minimum €10 bierze udział w promocji.
- Maksymalny zwrot to €10, zostanie on wypłacony następnego dnia od postawienia zakładu.
- Bonus musi zostać obrócony co najmniej 3 razy w zakładach sportowych o kursach 1.6 lub wyższych, zanim będzie mógł zostać wypłacony lub przeniesiony do innego portfela.
- Bonus może zostać wykorzystany przez dowolne medium (komputer, komórkę)
- Aby odebrać zwrot €10 na swoje konto zaloguj się na stronę używając komputera.
- Tylko jeden bonus na osobę
- Oferta nie łączy się z innymi promocjami oferowanymi przez unibet.com
- Unibet zastrzega siobie prawo do wycofania lub zmiany warunków promocji w dowolnym momencie.
- Zasady ogólne Unibet obowiązują.

klimo 15

klimo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilavia
czy mozna, oprocz mailowo, gdzies sprawdzic, czy obstawialo sie kiedys przez komorke?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konta w PLN tez sie kwalifikuja?

Tak kwalifikuja sie a najlepiej zagrac za 44zl bo rozlicza to angielski support wiec wyda ci pelna wartosc euro......
Jesli macie pytanie to dzwoncie na 800 702 073 nr bezplatny rowniez z komorki

adeqq15 3

adeqq15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Jeżeli przegram to zwróconą kwotę będę mógł wypłacić ?

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
Jeżeli przegram to zwróconą kwotę będę mógł wypłacić ?
- Bonus musi zostać obrócony co najmniej 3 razy w zakładach sportowych o kursach 1.6 lub wyższych, zanim będzie mógł zostać wypłacony lub przeniesiony do innego portfela.
ludzie czytajcie...:-|

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Witam serdecznie Panie Janie !

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać z tej oferty zamieszczonej na stronie https://pl.unibet.com/betting/article.do?contentId=116168 .
Proszę pamiętać , żeby obstawić zakład za kwotę najbardziej zbliżoną do €10 jeśli obstawia Pan w polskich złotówkach. Do przeliczenia kwoty proszę użyć internetowych konwertorów walut takich jak np http://www.oanda.com/currency/converter/ Kwota obstawienia zostanie panu zwrócona.
Powodzenia

:grin:

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie Panie Janie !

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać z tej oferty zamieszczonej na stronie https://pl.unibet.com/betting/article.do?contentId=116168 .
Proszę pamiętać , żeby obstawić zakład za kwotę najbardziej zbliżoną do €10 jeśli obstawia Pan w polskich złotówkach. Do przeliczenia kwoty proszę użyć internetowych konwertorów walut takich jak np http://www.oanda.com/currency/converter/ Kwota obstawienia zostanie panu zwrócona.
Powodzenia

:grin:

Tak jak pisalem wyzej 44zl daje maksymalny zwrot bo wychodzi 43,53.....Nie wiele stracisz jak nie trafisz a i tak zwrot pewny!!!!

P 16

potter3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dziwną sytuację, skorzystałem z tej promocji i obstawiłem zakład przez komórkę i udało mi się wygrać. niestety nie mogę wypłacić tej kwoty. Czy jeżeli postawiłem 43 zl i wygralem 90 zl to czy muszę to teraz obrócić 3 x po 1.60 ? Myślałem że wygraną będę mógł od razu wypłacić.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No i powinieneś móc wypłacić bez problemu. Daj znać jak to się rozwiąże u ciebie, bo sam chciałbym skorzystać z tej promocji. Obrót powinien być tylko w wypadku zwrotu. Skoro wygrałeś to kasa powinna być twoja.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skąd oni w ogóle mogę wiedzieć że miałeś zamiar skorzystać z tej promocji? Przecież nie wpisuję się żadnego kodu, a przez komórkę można normalnie grać.

P 16

potter3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po prostu w zakładce wypłata wygląda to u mnie tak :
Kwota całkowita:xxx zl
Kwota, którą można wypłacić:0 zl
I się zastanawiam co mam zrobić żeby moc te pieniądze wypłacić.

yanger 100

yanger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Ten bonus dotyczy tylko pierwszego zakładu na Unibet który na dodatek złożymy Mobile? Czy jeśli już użyłem &#39;zwrotu&#39; na Unibet po przez normalny zakład, teraz mogę skorzystać z kolejnego zwrotu poprzez Mobile?

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
@Yanger: Tak możesz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jaga1962 +5 Punkty (dzieki za http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LRLdhFVzqt4)