>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

bety by tajgeros

tajgeros 0

tajgeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zakładam temat.
Wpłacone 15 zł do bet-at-home.

Plan jest następujący - trafienie 10 kuponów z rzędu po kursie 2,00 - gra ALL IN:
15 * 2 = 30,
30 * 2 = 60,
60 * 2 = 120,
120 * 2 = 240,
240 * 2 = 480,
480 * 2= 960,
960 * 2 = 1920,
1920 * 2 = 3840,
3840 * 2 =7680,
7680 * 2 = 15360

Zaczynamy od dzisiaj , kończymy w niedziele 15 grudnia.
Przeglądając ofertę wybrałem następujące dni do gry :
1) Środa 4 grudnia
2) Czwartek 5 grudnia
3) Piątek 6 grudnia
4) Sobota 7 grudnia
5) Niedziela 8 grudnia
6) Wtorek 10 grudnia
7) Środa 11 grudnia
8) Czwartek 12 grudnia
9) Sobota 14 grudnia
10) Niedziela 15 grudnia

A więc w niedziele wieczorem wypłacamy 15360 zl z bet-at-home.
Czas ograbić buka!!

tajgeros 0

tajgeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
⚽ Southampton - Aston Villa X2 ✅
Kurs: 2,00
Stawka: 15 zł
Ew. wygrana : 30 zł
Soton świetny początek sezonu jednak ostatnie wyniki ciut gorsze głównie ze względu na mocnych rywali. Kilka absencji u gospodarzy m.in Boruc , Schneiderlin. Aston na wyjazdach gra dobrze - nie przegrali od 4 spotkań na wyjazdach . Myślę, że absencje u gospdoarzy dość duże, w dodatku jak znów wyjdą z Osvaldo to w przodzie może być krucho. Aston ma dziś bardzo duże szanse na punkty. Warto im chyba zaufać.

tajgeros 0

tajgeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
???? New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 2 ✅
Kurs: 2,10
Stawka: 30 zł
Ew. wygrana : 63 zł​

Korespondencyjny pojedynek w tabeli konferencji.Pelikany 3 winnery z rzędu - coś za dobrze to wygląda. Ponadto ostatni mecz mega męczący(2 dogrywki) - pewnie będzie w nogach. Dallas wygrało z Bobkami jednak na wyjazdach gra przeciętnie. Ostatnie 2 wyjazdy to plecy z Nuggets i Hawks. Myślę, że okazja dobra na przełamanie . Jedna seria może się kończy , drugi team zaś poszuka przełamania na wyjazdach. Goście mają wystarczające armaty by wygrać nawet przekonująco.

tajgeros 0

tajgeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Na dziś i jutro lipna oferta . Moja uwaga padła na mecz LM siatkarzy.
:siata: Budvanska Rivijera - Paris Volley 1 ⛔ Mecz na styku , ale niestety polegli w tie-breaku
Kurs: 2,10
Stawka: 63 zł
Ew. wygrana : 132,30 zł​

Typ chodził za mną od wczoraj, ale chyba musze to zagrać. Riviera to niebezpieczny rywal . Jak mają dograne do siatki to kończą . U siebie grają zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach. Paris Volley dysopnuje większym potencjałem jednak jest drużyną niestabilną i średnio u nich z tymi wyjazdami.
Mecz ważny dla układu w tabeli. Budva 5 pkt, Paris 6. Rivijera będzie mieć później do gry Resovie i Budziejowice , więć o punkty raczej można liczyć w tym drugim wypadku. Paris Volley ma tych samych rywali i Budziejowie będzie przyjmować u siebie. Jeśli gospdoarze myślą o wyjściu z grupy muszą dziś wygrać. Stać ich na to. Już w poprzednich sezonach LM pokazywali , że jak mają dobry dzień potrafią namieszać szyki i wygrywać z lepszymi rywalami. Paris Volley jest w zasięgu. Kluczem będzie zagrywka. Gdy ta siedzie Budvie to są w stanie wygrać nawet za 3 pkt. Paris Volley nigdy nie imponowało na wyjazdach - pokazują to także tegoroczne mecze ligowe.
KONIEC GRY !!!
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.