>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetWinner - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Z 25
Reaction score
0
Punkty
0
Na czacie napisali ze chwilowa usterka i ze nie wiadomo jak dlugo moze potrwac chociaz nie wydaje mi sie skoro wplacac mozma normalnie... Jakis pomysl jak moge zlecic wyplate? Czy czekac cierpliwie?

spiderman1984 497

spiderman1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Na stronie betwinner widnieje taki komunikat: &quot;
Szanowni Państwo!
Jesteśmy obecnie w końcowej fazie uzyskiwania krajowej licencji AAMS. Dostęp do usług BETWINNER.com został tymczasowo zawieszony. Mamy nadzieję, że zajmie to nie więcej niż 10 dni roboczych&quot;.
Czy ktoś wie cos na ten temat? 10 dni, tylko od kiedy widnieje ta wiadomość ?
Ktoś w ogóle tam pogrywa/pogrywał? Jak z ofertą, cashout ? Kolorystyka logo przypomina bet365 , czy można to jakoś wiązać z najlepszym bukmacherem ???? ?

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Juz troche czasu widnieje. AAMS to nie Polska licencja ;) Grało tam duzo osob i jest to klon 1xbet. Nie maja nic wspolnego z Bet365

betwinnernowoczesnybk 0

betwinnernowoczesnybk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze dwa dni temu mlzna bylo normalnie wyplacac na skrilla a teraz juz zniknelo ???? szkoda bo fajnie sie tam gralo
Pracują nad przywróceniem skrilla do wypłat, pozostaje cierpliwie czekać
Na czacie napisali ze chwilowa usterka i ze nie wiadomo jak dlugo moze potrwac chociaz nie wydaje mi sie skoro wplacac mozma normalnie... Jakis pomysl jak moge zlecic wyplate? Czy czekac cierpliwie?
Podaj numer gracza, sprawdzę

M 0

memek9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wie ktos coś o tym sticpay?? co to wogole jest i jak z wyplatami tam??

Z 25
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedys sie tym interesowalem ale zorientowalem sie ze to nie dla mnie. Nie pamietam czy to nie dla polakow bylo czy tylko w dolarach wiem ze bylo z tym cos nie tak. To amerykanski portfel

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
memek9 +10 Punkty
Z 25
Reaction score
0
Punkty
0
Cos mi sie wydaje ze ta awaria wyplaty na skrilla to najzwyczajniej pic na wode. Dziwne ze awaria jest na wyplaty a nie na wplaty. Ludzie lataja w kosmos a oni nie potrafia 5 dzien naprawic wyplaty na skrilla i nie wiedza ile to jeszcze potrwa.

betwinnernowoczesnybk 0

betwinnernowoczesnybk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cos mi sie wydaje ze ta awaria wyplaty na skrilla to najzwyczajniej pic na wode. Dziwne ze awaria jest na wyplaty a nie na wplaty. Ludzie lataja w kosmos a oni nie potrafia 5 dzien naprawic wyplaty na skrilla i nie wiedza ile to jeszcze potrwa.
Przepraszamy bardzo za zamieszanie, wciąż walczą z problemem. Czy Pan posiada konto w EcoPayz?