>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetWinner - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doładowałem Skrilla paysafecard. Próbuje zrobić depozyt do Betwinner i się nie da. Ciekawe czym teraz doładować skrilla żeby wpłata do buka przeszła...

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszę po prostu, że kwota nie może być zrealizowana na gry internetowe. Jest to komunikat ze strony Skrilla

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ten PIN paysafecard nie jest dozwolony dla płatności w tym sklepie internetowym. Tutajmożna znaleźć więcej informacji na temat sklepów internetowych, w których można zapłacić z jego wykorzystaniem.

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wywalcie ten temat tego żałosnego bukmachera. Wieczne problemy ze wszystkim

Z 25
Reaction score
0
Punkty
0
Blokowanie graczy z pl jest to pierwszy etap do zablokowania gry na buku. Juz wiele przykladow bylo ost. min. z oly betem, najpierw blokowanie rejestracji dla graczy a potem zakaz gry dla polakow. Tak wiec ile czasu zostalo betwinnerowi...

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Doładowałem skrilla kartą paysafecard i znowu mam problem aby wpłacić Skrillem do Was i mam komunikat, że te środki nie mogą zostać wykorzystane na zakłady.. Ręce znowu opadają.

betwinnernowoczesnybk 0

betwinnernowoczesnybk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Doładowałem skrilla kartą paysafecard i znowu mam problem aby wpłacić Skrillem do Was i mam komunikat, że te środki nie mogą zostać wykorzystane na zakłady.. Ręce znowu opadają.
Witam, proszę o podanie numeru gracza oraz poproszę załączyć zrzut błędu.