>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetWinner - Pytania, opinie, ogólne informacje

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to powiedz czy wygrywasz i jeśli tak to ile wypłaciłeś najwięcej bez problemów ? ten buk to zwykły scam dla dzieci co grają za stówkę. Gdy wygra się dobrą sumę to są już problemy

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cały czas do przodu i wszystkie wypłaty bez problemu. Wypłaty nie duże bo i tak dziennie mogę tylko 1k z bankomatu wypłacać.
Poza tym każdy używający mózgu powinien wiedzieć że od zagranicznych buków nie zleca się dużych kwot do wypłat

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To pochwaliłem. Konto przyblokowane (brak możliwości zawierania zakładów i wypłat) i żądanie po raz drugi w przeciągu tygodnia weryfikacji. Jakiś absurd.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
i jak? udało się wypłacić?
Ja wpłaciłem pierw 50, teraz 130 - coś tam ugrałem i zobaczymy jak pójdzie wypłata ????
Nooo to wypłaciłem, konto założone na mnie, wpłata trustly z mojego konta, wszystko zweryfikowane, a wypłata - uwaga - 100 zł nie chce przejść... haha, omijajcie tego buka szerokim łukiem. Na 1xbecie nie miałem nigdy, najmniejszego problemu.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Póki co sprawa w toku czeka mnie żmudna weryfikacja konta. Jakby nie było drugi raz w ciągu tygodnia.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ok, wypłata wyszła. Podobno był jakiś problem. Zleciłem kolejne dwie wypłaty, też wyszły. Zobaczymy czy dojdą na konto. Patrząc na działanie strony, to faktycznie działa o wiele szybciej niż 1xbet.

C 54

cp-company

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy wypłacie uwaga ! 490 zł dodatkowa weryfikacja mimo, że ja przeszedłem oczywiście... Odradzam tam granie !! Już chyba lepiej na tym Sportingbullu mimo słabszych kursów to mają wypłatę na skrill codziennie

R 0

ridge1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na czym polega ta dodatkowa żmudna weryfikacja konta o której piszecie ?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Weryfikację przeprowadzają w sposób losowy
Losowy? Przecież w takiego typy bukach jak Wy, 1xbet, fonbet i podobne zdecydowana większość weryfikacji (w tym tej najtrudniejzej; z 10 rachunkami i selfi na tle wiadomości) jest przy próbie wypłaty albo zaraz po większej wygranej. Nie weryfikujecie w taki, losowy sposób tych, którzy grają za piątaka i dokładają do interesu

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cinujsp +4 Punkty (ziomeczku dzięki za pomoc odnośnie beta 365)
C 54

cp-company

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taaa, złamałem regulamin. Jesteście amatorami, że strata 5 stówek wywoluje u was strach i niedowierzanie

C 54

cp-company

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chlopie, nie kompromituj się już może. Trochę się już w to bawię ale za 5 stówek nie miałem nigdzie żadnej weryfikacji dodatkowej. Wypłacam ten hajs jak Bóg pozwoli i nara bo z amatorami nie będę współpracował.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udało się zweryfikować konto, ale limity i marże narzucili mi jeszcze większe niż w 1xbet.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest na liście ale co z tego jak wypłaty nie przechodzą od paru dni. Na czacie oraz w mailu dostałem informację że są problemy techniczne z wypłatami. Jak się buka ogrywa to trudno się dziwić że są jakieś problemy.