>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jaka pomoc, a jak wpłaciłeś?? Tak samo teraz wypłacasz, czyli albo trustly albo Ecopayz. Ewentualnie Visa jeśli twój bank puścił taką wpłatę. Nie wiem w czym masz problem?

adrian715 2,5K

adrian715

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wpłaciłem kartą. Do tej pory wypłaty zawsze szły przez Trustly i wszystko było git a teraz mojego banku nie ma na liście,a inne metody wypłaty są zablokowane jest tylko konto bankowe.

S 0

spoko12344

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem kartą. Do tej pory wypłaty zawsze szły przez Trustly i wszystko było git a teraz mojego banku nie ma na liście,a inne metody wypłaty są zablokowane jest tylko konto bankowe.
tez mam to samo, dosales odp co zrobic????

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co masz zrobić wypłać na konto bankowe, nie bój się nic ci nie będzie gwarantuje

maarcin14 890

maarcin14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
właśnie zleciłem wypłate przez Trustly , jutro znajdzie się na moim koncie czy dopiero po weekendzie ? chodzi o mBank

E 2

egon522

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawa sytuacja, mam konto pare lat i dwa dni temu postanowiłem sobie pograć, zrobiłem wpłatę, na blackjacku potroiłem to i zleciłem wypłate. Wszedłem jeszcze w weryfikację, ale tam wszystko było zweryfikowane. Dzisiaj po 22h dostaje maila by zweryfikować konto, a tam? Skan karty, którą jest nieaktywna od prawie 2 lat. Dodam, że depozyt robiłem zupełnie nowa karta. Wchodzę więc na livechat angielski, mówię jaka sytuacja, i dlaczego chcą kartę która nie jest aktywna ponad 14 miesięcy, na co gość mi mówi, żebym wysłał potwierdzenie z banku, że ta karta jest nieaktywna (paranoja, a co najlepsze, była to karta ze skrilla, więc wysłałem im aby maila od skrilla, w którym piszą, że moja karta i numerze xxx straciła ważność, oraz została usunięta z konta), na pytanie dlaczego mam wysłać zdjęcie karty którą jest nieaktywna 14 miesięcy, a ostatnio depozyt nią był pewnie ponad 2-3 lata temu dostaje odpowiedz, że sam nie wie.) Prócz karty musiałem wysłać skan konta bankowego z widocznym adresem, oczywiście zrobiłem dwa zdjęcia, bo na jednym jest właściciel a na drugim adres, a wysłać mogłem jedno. Wysłałem więc na Polski support 4 zdjęcia, dwie karty którą zrobiłem depozyt dwa dni temu, oraz dwa przestawiające rachunek bankowy. Ciekawe jak rozwinie się sytuacja. Co ciekawe, miły Pan z angielskiego supportu powiedział by skontaktować się jutro na livechacie jak Polski support nie załatwi sprawy. Jak wygląda sprawa z kontaktem mailowym z polskim supportem? Odpisują w weekendy?

dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy u buka jest jakas dodatkowa oplata za wplate/wyplate przez Ecopayz? pytam, bo dafabet nagle zza firany wprowadzilo za to dodatkowa prowizje
ogolnie widze, ze bukmacher ma naprawde dobre kursy, cashout i fajny bonusy na start
az 150 darmowy zaklad i 500 zl dodatkowe do kasyna, ale tam warunek wyplaty juz kosmos (35 razy trzeba obrocic!!!)

forfa 118

forfa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Błagam o odpowiedz
Tak jest opłata z Ecopayz, nie powiem ci ile bo nie pamiętam, ale wiem ze miałem np 50 zł na Ecopayz, a na stronie przy próbie wpłaty 50 zł się nie dało i musiałem o ile pamiętam wpłacić 48 i dopiero poszło, dodam że z Ecopayz wzięło 50 zł.

dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jest opłata z Ecopayz, nie powiem ci ile bo nie pamiętam, ale wiem ze miałem np 50 zł na Ecopayz, a na stronie przy próbie wpłaty 50 zł się nie dało i musiałem o ile pamiętam wpłacić 48 i dopiero poszło, dodam że z Ecopayz wzięło 50 zł.
to jak to w koncu jest? znacie aktualnie lepsza metode wplat/wyplat do tego buka?

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłacam Visa ,ale biora przy wplacie 100 zł 4.38 prowizji.Wplata jest natychmiast