>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Mi zawsze dochodziły po dwóch dniach - czyli jeśli wypłacasz dziś, to będzie na wtorek. Ale nie próbowałem od paru tygodni, po tym jak wyszedł ten komunikat z PKO.

Daj proszę znać, jak już Ci dojdzie - myślę że wielu osobom przyda się informacja jak to w końcu z tym PKO. A wypłacałeś może z Expekta/Betclica na konto?

Ok dam znać jak dojdzie. Wypłacałem wcześniej tylko z Sportingbet i tam zawsze 2 dni i kasa na koncie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli robiłeś już depozyt/depozyty przez Skrill, to nie będzie problemów.
Jeśli nie - to nie.

C 4

cerrone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z którego banku betsson przelewa wypłaty i co podają w tytule?

PEKAO SA

w tytule jakies cyferki i literki (chyba kod wypłaty z betssona)

Dziwi te konto z ktorego przychodzą wypłaty - duże zawirowania ostatnio z tym bankiem w kwesti wpłat/wypłat

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
No właśnie beka, pekao wydało komunikat że będą blokować przelewy na hazard , bo też mam pekao i kminie czy wypłacać na to konto czy jakieś inne kombinować.

A 498

adziu32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zlecilem z unibeta do pekao 400 zobaczymy w poniedzialek o 18;30 czy dojdzie oby tylko super minister Morawiecki nie polozyl lapy na to

G 1

gorniks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Nie mogę wypłacić pięniędzy na skrilla od wczoraj widnieje informacja ,że cyt. &#39;&#39;This method is currently not available.&#39;&#39; Czy to możliwe ,że betsson nałożył na mnie jakieś limity ?

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś kiedyś na mbank? Co się wpisuje w nazwę oddziału?

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok dzięki, ale już wziąłem bank transfer, tam wystarczyło podać numer konta. Ale czy przypadkiem tam nie potrącają jakiegoś procentu za wypłaty?

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłacał ktoś wczoraj?
zawsze miałem instant siano, teraz dwie wypłaty wiszą
na skrill

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie dotarło ale po 26h
nigdy wcześniej tak nie miałem, za bardzo ich porobiłem chyba ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie dotarło ale po 26h
nigdy wcześniej tak nie miałem, za bardzo ich porobiłem chyba ????
Z drugiej strony i tak zgodnie z regulaminem ????

edhelred 7

edhelred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowiedzieli mi, że moja wypłata została anulowana gdyż muszę wypłacić taka sama metoda jaka dokonałem depozytu. Najpierw wpłaciłem 150 zł przelewam bankowym, by zakwalifikować się do cashbacka, ale później przesłałem jeszcze 40 zł Skrillem. Obrocilem całość po jakimś niskim kursie i myślałem że nie będą robić problemów, a tu informacja że nie mogę tych 200 zł wypłacić na Skrilla..

M 79

mariuszck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio betsson jak i betsafe zaczynają robić jakies problemy z wypłatami

edhelred 7

edhelred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według firmy Betsson - jeśli pierwszy depozyt był dokonany za pomocą konta bankowego to już wszystkie wypłaty muszą być wykonane tą drogą. Śmieszne ????
&quot;Uprzejmie informuję, iż zgodnie z procedurą zapobiegającą tzw &quot;praniu pieniędzy&quot; wypłaty z konta mogą byc realizowane tą samą metodą, jaką dokonana była na konto wpłata. W Pana przypadku pierwsza wpłata pochodziła z Przelewy 24, dlatgeo też wypłata wygranych dostępna jest wyłącznie na konto bankowe.

W związku z powyższym, ze względu na licencję wiążącą nas z Malta Gaming Authority, nie jest możliwe dokonanie żadnych ustępstw podczas procedur wpłat jak i wypłat z konta.&quot;

Dodam, że oczywiście dokonywałem również wpłaty przez Skrilla, która została obrócona.