>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
piatek wieczorem i kolejna szybka wyplata wiec jesli chodzi o wyplaty jest ok

B 0

beton100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj zlecilem wyplate na holenderskie konto ing, kasa z betsona zostala odjeta, zadnych informacji na meila nie dostalem , ile musze czekac w poniedzialek bedzie?

santoro86 854

santoro86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam to co pisali poprzednicy. Zlecenie wypłaty i kasa w ciągu kilku minut na moim Skrillu ;)
Wielki plus za to dla firmy Betsson !

P 267

pan-darek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tymi wyplatami to roznie, myslalem, ze zalezy to od wysokosci wyplaty, ale chyba nie. 2 stowy czasami potrafia wyplacic po 6h a kilka tysiecy w kilka minut.
Plus taki, ze wyplacalem od nich kilka razy i maks 6h bylo wiec jest dobrze. to juz nie te czasy, kiedy na wyplate czekalo sie 3 dni ;)

P 37

piotreklyon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czeladz
Jeżeli chodzi o Betsson to wypłaty są naprawdę szybko, chyba najszybciej ze wszystkich bukmacherów. Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał to już nie te czasy, że na pieniądze czekało się kilka dni. Wielki plus dla nich za to.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o Betsson to wypłaty są naprawdę szybko, chyba najszybciej ze wszystkich bukmacherów. Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał to już nie te czasy, że na pieniądze czekało się kilka dni. Wielki plus dla nich za to.
Ja ostatnio od nich czekałem 2 dni.

I 0

inspektor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam pytanie,oni wysyłają potwierdzenie na e-mail o zleconej wypłacie na konto bankowe,czy wystarczy tylko czekać?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
A jak jest z mieszanymi wpłatami? Wpłacałem zarówno z przelewy24, jak i ze skrill. Rozmawiałem na czacie i powiedziano mi, że 1-sza wpłata po zerowym stanie konta była z przelewy24, to wypłata będzie możliwa tylko na konto bankowe. Na chwilę obecną wygodniejsze jest dla mnie skrill. I mimo wszystko taką wypłatę mogłem wybrać. Jak myślicie wypłacą na skrill, czy odrzucą? Na razie kasy nie ma, czekam 3 godziny. Nie odrzucili wypłaty z historii konta. No ale kasy nie ma.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie ostatnio nawet kilka, kilkanaście sekund, chyba jakiś automat mają ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson robi przelewy z konta w banku PKO SA, czy jak podam im mój numer konta do wyplaty w PKO SA to środki bede miał szybciej na koncie ?

bartek2050 0

bartek2050

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson robi przelewy z konta w banku PKO SA, czy jak podam im mój numer konta do wyplaty w PKO SA to środki bede miał szybciej na koncie ?
nie ma takiego banku jak PKO SA. Jest PKO BP albo Pekao SA

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zabrali Vipa Skrill wiec ostatnio mam wieksza ilosc wplat, zagran i wyplat (test bukow)
wyplaty takze w weekend natychmiastowe (Skrill)
jedyny minus to wyplata na Skrill min. 90pln

mirio 14

mirio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdanska 163
Jakiś zastój, ktoś wypłacał ostatnio?
Wypłata zlecona w ubiegły wtorek i cisza do teraz,a konto mam u nich od 8 lat.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiś zastój, ktoś wypłacał ostatnio?
Wypłata zlecona w ubiegły wtorek i cisza do teraz,a konto mam u nich od 8 lat.

Miałem tak ostatnio w Betsafe , po trzech dniach dostałem maila że chca ponownej weryfikacji.Z Betssona wypłacałem w niedzielę i było instant a więc prawdopodobnie czeka Cię ponowne wysyłanie dokumentów.