>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zaloguj się na konto gracza w Betsson --&gt; Moje konto --&gt; Moje dokumenty.
Zrób upload swoich dokumentów.

T 3

tuszek_1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak to jest jezeli moj brat miał tez konto na betsson nigdy nic nie wygrał. ale konto było na ten sam adres zameldowania czy moga mi dlatego nie wypłacić? niby skąd miałem wiedzieć ze on ma konto?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mogą być problemy, jeśli obaj skorzystaliście z promocji na start:
Promocja jest ważna do 30.04.2013 i można z niej skorzystać tylko raz na jednego Użytkownika/domostwo/adres IP

T 3

tuszek_1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie skorzystałem gram tylko zakłady bukmacherskie ! skąd mam wiedzieć ze on załozył sobie kiedyś! to powinni mnie po informować ze jest juz konto na ten adres. kasa była wpłacana z innego konta bankowego ja mam swoje konto i robie z piniędzmi co chce nie otrzymałem zadnych bonusów wpłaciłem swoją kasę

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będziesz miał żadnych problemów z tego powodu! Wyślij te dokumenty i przestań płakać!

T 3

tuszek_1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki sylar oby się potwiedziło to co mowisz ???? (ja mam konto jedno na swoje dane zgodne z dowodem osobistym) a jak on miał kiedyś jakieś konto czy konta to mnie to nie interesuje jest starszy i robił co chce

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
M 0

mietek1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wiem że takie pytania były, ale nie mogę nigdzie teraz znalezc tego... Wygrałem na jednym z kasyn sporą sumę. Slyszalem o przypadkach, ze byly problemy z bankiem i urzedem skarbowym... Moje pytanie brzmi ile mogę wypłacic jednorazowo? oraz czy przelewy maja byc dokonywane raz dziennie np po 1000 zl czy np raz na tydzien... z gory dzieki za odpowiedz

X 41

xradzix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacal juz ktos srodki na MB po zmianie stronki przez nich? Bo mi wisi wyplata od wczoraj a zawsze trwalo to maks 2-3h

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Wyplacal juz ktos srodki na MB po zmianie stronki przez nich? Bo mi wisi wyplata od wczoraj a zawsze trwalo to maks 2-3h

pewnie dożo osób wypłaca, bo po zmianie stronki, wszyscy którzy mieli jeszcze obrócić bonusem, zostali zwolnieni z tego warunku i pieniądze zostały im przypisane automatycznie

xradzix +6 Punkty (za info)
ferdekkk 3

ferdekkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam taki problem z wypłatą pieniędzy, wysłałem im awers i rewers dowodu osobistego, wysłałem screena z wyciągu potwierdzającego mój adres z kontem bankowym, a nadal od paru dni kasy nie ma na moim koncie, a status dokumentów jest &quot;przetwarzanie&quot; o co chodzi?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam taki problem z wypłatą pieniędzy, wysłałem im awers i rewers dowodu osobistego, wysłałem screena z wyciągu potwierdzającego mój adres z kontem bankowym, a nadal od paru dni kasy nie ma na moim koncie, a status dokumentów jest &quot;przetwarzanie&quot; o co chodzi?
Pisz na support jeśli to nie pomoże spróbuj porozmawiać z Adminem Marcinem-Odrą może on będzie umiał pomóc.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Podaj na PW login Betsson to się dowiem gdzie leży problem.

ferdekkk 3

ferdekkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzięki za pomoc, wreszcie jakiś kompetentny Artur na supporcie mi pomógł rozwiązać pozytywnie tą sytuację.

dariusz1969 +3 Punkty
P 4

poczatkujacy00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice
Witam. Mam pytanka.
Ile trwa wypłata formą Ukash?
Czy można wypłacić niepełną kwotę np 524,24 czy musi to być np 200, 300 itd? ????
Pozdrawiam

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam. Mam pytanka.
Ile trwa wypłata formą Ukash?
Czy można wypłacić niepełną kwotę np 524,24 czy musi to być np 200, 300 itd? ????

Pozdrawiam

Odpowiem Ci trochę inaczej.Ja czasem kupuję kod Ukash na stronie firmowej Dotpay przelewem ze swego konta bankowego(niekoniecznie tylko do depozytów bukmacherskich).

Wchodza wszystkie kwoty pełne czyli np: 123,247,301 itd...

Tak więc wydaje mi się,że będziesz mógł wypłacić kwotę jaka chcesz tylko bez groszowej końcówki po przecinku.
Najlepiej spróbuj,zrób symulację wypłaty.System pokaże ją czy zatwierdza ,czy nie.
To najprostsza metoda ,żeby to sprawdzic.

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy w ramach weryfikacji wystarczy wysłanie 2 stron dowodu osobistego ? czy będą mnie jeszcze o coś prosić ?

ukasz77 41

ukasz77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Upper Silesia
wypłata
Witam

Od dwóch dni nie da sie wypłacić kasy przez przelew bankowy,ma tak tez ktoś czy tylko ja mam to szczęście?

Pzdr