>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsson problemy

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
chciałem się dziś zalogowac na swoje konto ale moje hasło nie pasowało za kazdym razem wysakiwało mi okienko &#39;niewłaściwe hasło&#39; aż wreszie wykorzystałem próby i zamrożono mi konto.napisałem już do nich e-meila z pytaniem co jest grane , live czat jak zawsze odpoczywa .

wy taż tak macie że nie możecie się zalogować? a teraz jak wchodze na stronke to aktualizacja jets

P 0

polpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz jest ok - Betsson zmienił wygląd...

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
chciałem się dziś zalogowac na swoje konto ale moje hasło nie pasowało za kazdym razem wysakiwało mi okienko &#39;niewłaściwe hasło&#39; aż wreszie wykorzystałem próby i zamrożono mi konto.napisałem już do nich e-meila z pytaniem co jest grane , live czat jak zawsze odpoczywa .

wy taż tak macie że nie możecie się zalogować? a teraz jak wchodze na stronke to aktualizacja jets

A odpisali Ci chociaż na meila ? Bo mnie już od dwóch dni nie odpisują...
Live czat działa jak im się podoba, tzn. zazwyczaj jest niedostępny.
Na Twoim miejscu nie wpłacałabym już do nich więcej kasy, bo ciężko się u nich gra - zakłady wiecznie w trakcie aktualizacji, poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia.

czuwajista 2

czuwajista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Działają wam zakłady na betssonie? Bo mi sie nic nie wyświetla i strasznie muli:/ Rano jeszcze działały.

P 0

piotrekczwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podobno swiete miasto
A odpisali Ci chociaż na meila ? Bo mnie już od dwóch dni nie odpisują...
Live czat działa jak im się podoba, tzn. zazwyczaj jest niedostępny.
Na Twoim miejscu nie wpłacałabym już do nich więcej kasy, bo ciężko się u nich gra - zakłady wiecznie w trakcie aktualizacji, poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia.
Co wy chcecie od obsługi kasia jest ok :p Co ma dziewczyna zrobić maja jakaś awarie i tyle ktoś naprawić musi a ona tylko informuje jak dla mnie jest ok obsługa klienta. Zadzwoniła do mnie nawet jak czat przerwało Czego więcej chcieć poza tym jestem graczem dla zabawy nie zostawiam tysięcy A i tak Kasia nade mną czuwa za co jej bardzo dziękuję. wracając do gry w betsson to zauwazylem ze ejst malo zakladow malo boksu nie wszystkie mecze co mi zaczyna pzreszkadzac te awarie tez kurde moze by głównego informatyka zminili, bo chyba zcesto sa. Gram tam od nie dawna wiec nie moge tez powiedziec ale awarie za czesto bo sam widze.Obsluga klienta na 100% jest ok
A reszte w rekach boga pozostaje nam czekac:p pozdrawiam wszystikich graczy i pzrepraszam za bledy szybko pisze nie wracam;)

P 0

piotrekczwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podobno swiete miasto
A jakie macie objawy awarii ? U mnie sie wszystko ładuje loguje się ok ale zaklady nie chca sie wczytwac;/ A kasia wczoraj mowila ze ja wywala z czata wiec sie nie zdziwcie jak malo pisze

K 26

krzysgd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Znaczy u mnie. Klops totalny. Pozostanie reinstalacja systemu.

Oczywiście korzystałem już z narzędzi dostępnych przeciętnemu użytkownikowi neta. Usunięcie cookies, restart i zmiana przeglądarek niestety nic nie dały.

Z 0

zikooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzisiaj nie mogę otworzyć betssona, wczoraj wpłaciłem tam kase i dzisiaj strona sie nie ładuje, we wszystkich przeglądarkach, u kumpla też nie, nie wiem co robić..

L 0

lukamoni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Podczas logowania do serwisu wyskakuje błąd - polecenie loginu nie może zostać przetworzone.  Proszę się skontaktować z obsługą klienta. Obsługa klienta nie odpowiada. Paranoja. Miał ktoś coś podobnego