>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - opinie

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupie :cool:
Niestety okazuje się że jeden bukmacher rozpoczął proceder związany z Selfie reszta podłapuje i także przechodzi do tego typu weryfikacji.

C 1

casualstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Wyskoczyło mi ograniczenie konta co to takiego może oznaczać,wkleiłem dowód osobisty,ogólnie pisze mi,że mogę wypłacić środki,ale nie mogę ich wypłacić,bo coś mnie blokuje,no i hydrozagadka,mieliście podobnie?Jak tak to podzielcie się opinią.Napisałem już do supportu,czekam na odpowiedź.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najprawdopodobniej chcą pełnej weryfikacji. W e-mailu zwrotnym powinni Ci wymienić potrzebne do tego dokumenty. Pozostaje czekać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
casualstyle +5 Punkty (Ave!)
johnq 309

johnq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikad
Ile teraz idzie wypłata na skrill? Ostatnio zawsze miałem po paru sekundach. A dziś czekam już kilka godzin.

C 1

casualstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Najprawdopodobniej chcą pełnej weryfikacji. W e-mailu zwrotnym powinni Ci wymienić potrzebne do tego dokumenty. Pozostaje czekać.
Bardzo prawdopodobne,koniec końców chyba wrócili do systemu robienia zdjęć przy twarzy,ponieważ odrzucili mi zdjęcie białka.Dobrze,że chociaż zaakceptowali zdjęcie rachunku za prąd.Mimo to dziękuję,za pomoc!

S 0

szamanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drogi Kliencie,
Uprzejmie informuję, iż decyzją odpowiedniego działu, konto gracza zostało permanentnie zamknięte z uwagi na złamanie Regulaminu serwisu. Jest to decyzja ostateczna i nie ulegnie zmianie.
W razie jakichkolwiek dalszych pytań proszę o kontakt zwrotny.
Życzę spokojnego dnia oraz dziękuję za współpracę.
Dział Obsługi Klienta,
Betsson

Ja tam nie grałem pół roku nie kumam o co kaman betsonowi. A regulaminu nie złamałem na pewno, więc uważajcie drodzy panowie i panie sądze że betson po prostu wynosi się z polski.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i stwierdzasz to po swoim banie w betsson ?? mocno naciągana teoria.

S 0

szamanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie juz czytałem kilka dni temu o tym, że są zamykane konta nierentowne, i limitowane przy okazji pozostałe. na innym formum nie bede podawał bo i tak moderator usunie ale da sie znaleść i widze że i mnie to spotkało, ale mówie nie byłem tam co najmniej pół roku

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ciekawe historie tutaj wpisujecie. Chętnie zbadam problem od środka. Na wasze username czekam na priv.

A 0

akrystian1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson oferuję zakłady bez ryzyka, ale jeżeli z nich będziesz korzystać to zablokuje Ci prędzej czy później możliwość korzystania z nich.. ;) taka sytuacja

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Betsson oferuję zakłady bez ryzyka, ale jeżeli z nich będziesz korzystać to zablokuje Ci prędzej czy później możliwość korzystania z nich.. ;) taka sytuacja
Wobec tego daj jakiś dowód na to bo jakoś mi nigdy nie zablokowali a korzystałem.

A 0

akrystian1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mogę dołączyć screena z konta z wiadomościami ale dostałem taka info od redakcji betssona: &quot;Po starannej ocenie, chcielibyśmy poinformować, że Pana/Pani konto w Betssonie nie będzie dostępne dla przyszłych promocji i bonusów. Konto pozostanie otwarte dla rekreacyjnej gry, lecz darmowe zakłady, zakłady bez ryzyka oraz wszelkiego rodzaju bonusy nie będą dostępne.&quot;

S 0

szamanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak takie tez dostałem, po prostu dziwny bukmacher, po co dawac cos skoro jak zagrasz to cie eliminują, mi nie zamujali kasy bo tam od poł roku nie grałem ale sie pewnie znajda tacy co im kit wcisna i do widzenia. juz sie po prostu szykujana nową ustawę wieć chcą po prostu ukraść klientom jak najwiecej.

M 0

mrvoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kuala Lumpur
Dostał ktoś jeszcze dzisiaj 75 PLN z tej promki: Przygotuj się na kolejny weekend wypełniony meczami Premier League, NBA, NHL i wiele więcej ze zwiększonym bonusem 75 PLN. Wystarczy się zalogować i odebrać swój bonus teraz, depozyt nie jest wymagany. Ciesz się zwiększonymi środkami na główne ligi. ?

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juz sie po prostu szykujana nową ustawę wieć chcą po prostu ukraść klientom jak najwiecej.
bzdury, po prostu mocne przefiltrowanie kont. Opłacalnych, nie opłacalnych, multi, itp.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Dostał ktoś jeszcze dzisiaj 75 PLN z tej promki: Przygotuj się na kolejny weekend wypełniony meczami Premier League, NBA, NHL i wiele więcej ze zwiększonym bonusem 75 PLN. Wystarczy się zalogować i odebrać swój bonus teraz, depozyt nie jest wymagany. Ciesz się zwiększonymi środkami na główne ligi. ?
Dostałem

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Gdy próbuje wejść na stronę buka to od razu przekierowuje mnie na stronę Betsafe, czy to normalne ? Przy logowaniu użyłem danych z Betssona i normalnie się zalogowałem. Ktoś może mi to wytłumaczyć ? Na Betsafe nigdy się nie rejestrowałem.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Widocznie masz jakiś błąd bo mi normalnie wszystko wchodzi.