>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - opinie

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mi sie Betsson zaczal podobac znowu, daja sporo zakladow bez ryzyka, spiny. Wyciagnalem z tego duzo kasy. Tylko te limity..

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jak dają to spoko, bez tego bida z nędzą, słaba oferta przedmeczowa katastrofalna na live, blokowanie zakładów sporo przed końcem.betclic kiedyś też dawał systematyczne promocje 100% prawie co tydzień na bidną ofertę i każdy to chwalił, jak się skończyło każdy tylko nadawał.

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jakie macie limity na Betssonie? Można to jakoś sprawdzić, mnie póki co nie zlimitowali. Gram głównie live, solo za całkiem sporą stawkę.

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od wczoraj czekam na rozliczenie singla, ciekawe o ktorej rozliczą mi zaklad....

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od wczoraj czekam na rozliczenie singla, ciekawe o ktorej rozliczą mi zaklad....

Jak opozniaja rozliczenie o 11 dziala live chat warto napisac zwlaszcza w ligach nizszych rozliczaja z opoznieniem ja zwykle pisze...Jesli zalezy mi na zagraniu kolejnego zakladu...

mradam 388

mradam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rownież czekam na rozliczenie walki Dave Ryan która sie nie odbyła.

r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakynthos
Ogólnie bukmacher żartowniś !!! Po dwóch czy trzech kuponach na normalne typy jak 12 w koszykówkę na główne ligi jak Hiszpania czy Włochy lub grając tenisy ATP limit 70 złotych. Każdy kupon to OCZEKIWANIE NA AUTORYZACJĘ KUPONU ok. 10 min. TO JEST SKANDALEM i JAKIŚ ŻART z ich strony!!!

Wielkie rozczarowanie, gorąco nie polecam TEGO CZEGOŚ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Hello, ktos wie o co chodzi z Betssonem ? Strona nie dziala od paru ladnych dni, ostatni wpis na facebooku z 11 lipca...
Strona u mnie działa płynnie. Widocznie są problemy po Twojej stronie np. internet lub oprogramowanie komputerowe.

golinskyag 0

golinskyag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oslo, Norge/Gdynia, Polska
No cos dziwnego mam z netem.W zasiegu mojego wifi nie moge zaladowac strony...wyjde z telefonem poza strefe wifi i strona normalnie dziala. Wie ktos ocb ? Aha, mieszkam w Norwegii.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hej, jeżeli masz router odśwież DNS itd. to możę być powodem Twoja sieć wewnętrzna.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
dostal ktos jeszcze info, ze &#39;po wnikliwej analizie konta postanowilismy cie wykluczyc z wszelkich promocji i zakladow bez ryzyka - dalej mozesz grac rekreacyjnie&#39; ?
najpierw limity rzedu 60-100zl przez kupe czasu, a teraz czystki przed nowym sezonem jak widac.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Słyszałem o tej nowej &#39;&#39;modzie&#39;&#39; w tym buku jednak osobiście nic nie dostałem.

D 0

davidek1505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś taką sytuacje że rozliczyli mu mecz w betssonie Lyon - Caen wczorajszy jako przegrany przy postawieniu na Lyon?

A 6

adas1971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radomsko
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.

D 0

davidek1505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.

Uprzejmie informujemy, iż odnotowaliśmy ustekę techniczną związaną z rozliczeniem kuponów Lyon - Caen. Kupon zostanie rozliczony poprawnie tak szybko, jak będzie to możlwie, gdyż nasz dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu.
Będziemy wdzięczni za wyrozumiałość okazaną w tej kwestii.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

T 12

tur.tur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Ma ktoś taką sytuacje że rozliczyli mu mecz w betssonie Lyon - Caen wczorajszy jako przegrany przy postawieniu na Lyon?
Spokojnie poprawia na właściwy wynik a już na pewno jak się z nimi skontaktujesz

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Osoba z Betsson w ogóle żyje na tym forum jeszcze?

Bo widzę że ta firma (syf zapewne także) powoli równa to rosyjskich standardów weryfikacji użytkowników i każe sobie wysyłać... selfi z dowodem ????
Brawo, brawo.
http://screenshot.sh/mE9T0tkq8w1xr