>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - opinie

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Może to jest u Ciebie powodem problemu.
Najpewniej tak, zresztą to niemal zawsze jest problem transferu. Również sprawdzałem na swoim LG - wszystko było ok, ale prawdziwa próba przed nami - urlop ;-)

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&lt;table width=&quot;100%&quot; bgcolor=&quot;#0e0f0f&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-size: 16px; font-weight: bold; font-family: Verdana,Geneva,sans-serif; color: rgb(255, 162, 0);&quot; colspan=&quot;3&quot; height=&quot;45&quot;&gt;Informacja dla polskich Klientów
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-size: 12px; font-family: Verdana,Geneva,sans-serif; color: rgb(255, 255, 255);&quot; colspan=&quot;3&quot;&gt;Drogi Użytkowniku,
Uprzedzając wszelkie plotki i niepotwierdzone informacje, chcielibyśmy zapewnić Cię, iż Betsson nie planuje zaprzestania świadczenia swoich usług dla polskich klientów.
Betsson od 2004 roku posiada licencję zezwalającą na świadczenie gier i zakładów w Unii Europejskiej zgodnie z jej traktatami. Tym samym Betsson jest uprawniony do oferowania swoich usług we wszystkich państwach członkowskich, w których ograniczenia w tym zakresie nie zostały notyfikowane przez UE. Polska ustawa z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych takiej notyfikacji nie posiada i w odczuciu Betssona nie jest zgodna z prawem Unijnym.
Betsson jest regularnie audytowany przez jedną z największych firm audytorskich na świecie (PricewaterhouseCoopers), a spółka, do której należy jest notowana na giełdzie w Sztokholmie.
Tradycyjnie przypominamy, że środki finansowe na Twoim koncie są jak zawsze w pełni bezpieczne, a Twoje dane są szyfrowane i pod żadnym pozorem nieudostępniane podmiotom zewnętrznym.
W razie wszelkich pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszą polską obsługą klienta.
Pozdrawiamy,
Betsson.com

Dostałem takiego maila... więc możemy być spokojni.

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

L 9

longu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bukolandia
Witam! jesli to pytanie powinno być w innym dziale to proszę o przeniesienie!
Czy grał ktoś z was w zdrapki?? da się cos w tym uciułać czy to tylko strata kasy?? jakie zdrapki polecacje badz inne &quot;zabawy&quot; na e-zdrapka

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy grał ktoś z was w zdrapki?? da się cos w tym uciułać czy to tylko strata kasy?? jakie zdrapki polecacje badz inne &quot;zabawy&quot; na e-zdrapka
Miałem kilka darmowych zdrapek i udało mi się jednorazowo z nich wyciągnąć 200PLN. Może to nie fortuna, ale przynajmniej pokazuje, że jest spora szansa na wygraną.
PS. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, to Betsson w końcu opracował osobną stronę dla promocji Betssonowski. Info oczywiście na ich głównej.

P 0

poiuy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam 3WOW- wygrać można nie tylko 200 000 PLN, ale także miesięczną pensję! :O Co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Może mi się wkrótce uda :p. Jungle Joy też jest bardzo ciekawe, gdyż zdrapuje się tam kilka pól, dzięki czemu masz pewien wkład własny w osiągnięcie wygranej. Zdrapujesz (chyba 4 o ile dobrze pamiętam) pola spośród 9 dostępnych i w zależności od Twojej decyzji wygrywasz. Zawsze taką formę zdrapek lubiałem ???? .
A już najbardziej to polecam Keep Smiling ???? . Sami ją sprawdźcie ????

arkajol 38

arkajol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę dziwny buk chciałem ostatnio obstawić mecz Znicz vs. Kszo, tylko jest mały problem tego meczu w ofercie nie ma chociaż są wszystkie mecze z 2 ligi wsch. a jedynie tego brakowało więc napisałem do suportu, odpowiedz otrzymałem bez żadnego argumentu, że NIE.
Dzisiaj przeglądam 1 ligę Polską ,a tam brakuje znów jednego meczu ,który chciałem obstawić Polonia B.- Warta :?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
chciałem ostatnio obstawić mecz Znicz vs. Kszo
zablokowali bądź nie wystawili go wcale i nie ma w tym nic dziwnego, bo mecz był bardzo ryzykowny dla nich... u innych też tak było. Nie ma co narzekać, tylko szukać dalej

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arkajol +1 Punkty (dzięki)
K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Trochę dziwny buk chciałem ostatnio obstawić mecz Znicz vs. Kszo, tylko jest mały problem tego meczu w ofercie nie ma chociaż są wszystkie mecze z 2 ligi wsch. a jedynie tego brakowało więc napisałem do suportu, odpowiedz otrzymałem bez żadnego argumentu, że NIE.
Dzisiaj przeglądam 1 ligę Polską ,a tam brakuje znów jednego meczu ,który chciałem obstawić Polonia B.- Warta :?

Czemu chciałeś postawić? Bo Znicz miał bardzo duże szanse na zwycięstwo a teraz bardzo duże szanse ma Warta.
Czemu więc dziwisz się, że buk chce uniknąć strat i usuwa spotkanie? Takie praktyki to norma i zdarzają się wszędzie - w podanym przez Ciebie przykładzie - meczu Znicz - KSZO było to widać najlepiej bo zniknął z oferty wszystkich buków (łącznie z naziemnymi jak STS, Milenium)

arkajol 38

arkajol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu chciałeś postawić? Bo Znicz miał bardzo duże szanse na zwycięstwo a teraz bardzo duże szanse ma Warta.
Czemu więc dziwisz się, że buk chce uniknąć strat i usuwa spotkanie? Takie praktyki to norma i zdarzają się wszędzie - w podanym przez Ciebie przykładzie - meczu Znicz - KSZO było to widać najlepiej bo zniknął z oferty wszystkich buków (łącznie z naziemnymi jak STS, Milenium)
Tak, ale są przecież kursy, które odzwierciedlając szanse na zwycięstwo danej drużyny.
Gdyby tak było jak piszesz to nie było by żadnych ofert z pucharów krajowych mam tu na myśli np. Real Madryt v.s drużyna trzecioligowa.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Tak, ale są przecież kursy, które odzwierciedlając szanse na zwycięstwo danej drużyny.
Gdyby tak było jak piszesz to nie było by żadnych ofert z pucharów krajowych mam tu na myśli np. Real Madryt v.s drużyna trzecioligowa.
Tak ale w meczu Real - drużyna trzecioligowa szanse można oszacować dużo łatwiej niż w polskim zespole, który boryka sięz kłopotami finansowymi.
Z resztą, tak jak pisałem, taka sytuacja jest u każdego buka a nie tylko w Betssonie

P 0

poiuy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zablokowali bądź nie wystawili go wcale i nie ma w tym nic dziwnego, bo mecz był bardzo ryzykowny dla nich... u innych też tak było. Nie ma co narzekać, tylko szukać dalej
Niestety, wiele bukmaherów tak robi, ale wiadomo, że nie chce nikt ponieść straty. Normalny zabieg.

malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dostałem do zaakceptowania kilka minut temu nowy regulamin, ktoś wie co się zmieniło?

kons 3

kons

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie. Działa wam zakładka &quot;Zakłady&quot; ? Główna strona się ładuje i wszystko jest okej, ale gdy klikam w &quot;Zakłady&quot; To po lewej stronie gdzie są do wyboru zdarzenia mam ciągle napis &quot;Ładowanie&quot; :-|

kons 3

kons

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz u mnie już też działa. Chwilowy błąd pewnie był ;)

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie. Działa wam zakładka &quot;Zakłady&quot; ? Główna strona się ładuje i wszystko jest okej, ale gdy klikam w &quot;Zakłady&quot; To po lewej stronie gdzie są do wyboru zdarzenia mam ciągle napis &quot;Ładowanie&quot; :-|
Spróbuj zmienić przeglądarkę , o ile pamiętam wieczny problem był z mozillą u nich .

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
o ile pamiętam wieczny problem był z mozillą u nich .
Korzystam - nie mam problemów.
PS. Jeśli wskakujecie na zakłady, to polecam Wam &quot;Super Kursy&quot;. To ich nowa usługa (nie promocja) gdzie można zgarnąć sporo kasy. Sprawdźcie sobie np. Ligue 1 - za wygraną Lille/PSG/Lyon płacą aż 7 ;o

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trochu kpina, zarobiłem u nich jakieś ochłapy, + rzędu nie całych 80 zł i je*li mi limit 79 zł, już nie licząc, że przerypałem bonus 444 zł

K 16

kinder-jajko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
K 16

kinder-jajko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
10 minut po północy zakład był poprawiony na wygrane.Teraz jest 6.30 znowu jest przegrany.Mecze zakończone o 23.50 i o 3.45 w dalszym ciągu wiszą jako nierozliczone.Angielski czat,który podobno jest czynny24/7 niedostępny.W każdym bądź razie jedna wielka żenada.Coś czuję,że nie pogram więcej w Betssonie.
Totalne dno!
Nie wiem,może im system fiksuje co jeszcze przyjąć bym mógł za jakieś wytłumaczenie.