coreq93
Użytkownik
nie wygrales, byl remis. obstawiles zaklad.3 drogowy a nie 2. tak samo jest w hokeju albo obwtawiasz 1x2 w reg albo 1 2 wlaczajac ewentualna dogrywke i karne. wiec jedyna uposledzona osoba w tej sprawie jestes ty...
Jakież to polskie z twojej strony???? Nie znasz podstawowych zasad obstawiania i oczywiście zamiast ruszyć swoim pustym łepkiem, to będziesz robił z siebie jeszcze większego idiotę. Ale ja osobiście trzymam kciuki, co prawda jeden już próbował nam wmówić,że białe jest czarne, ale może tobie się uda. Czekam na relacje z frontu i życzę powodzenia.Nie został są złodziejami, jest to celowe wprowadzanie w błąd i działanie na szkode klienta i ja im to udowodnie. Oszuści, jedna wielka ściema, pisało ja byk zwycięzca meczu, omijajcie ten scamerski buk szerokim łukiem. Nie dość, że nie wypłacają pieniędzy to jeszcze są upośledzeni umysłowo i zwycięztwo nie jest dla nich zwycieztwem.
Możliwość wypłaty jest, ale na własne konto...Panowie
Miałeś szczęście chłopakuJa nie wiem czy to jakis bubel czy co ale z tych 1500 zl mam juz ponad 3000 zl i krece po 20 zl jeden szczal i co chwile jakies bonusy lapie tu 400 zl tu 600 zl i tak sie juz uzbieralo ponad 3000 zl nie chwale sie bron Boze tylko nie moge sobie tego wyobrazic ze tak latwo zrobilem taka kase jezeli tak jest jutro odpalam LIVE pytam sie babki i jak tak to lece otwierac konto
Jakbym dostał 400 gratis to i po 20 zł mógłbym obracać... :razz:100% do 400zł