>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsson Games - 'Dostajesz Darmowy Spin'

Status
Zamknięty.
bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj o godz. 15:07 dostalem maila od Betssona:
&#39;Dostajesz Darmowy Spin&#39;
W Betsson Games każdy znajdzie coś dla siebie! A teraz możesz dostać darmowy spin na swoje konto! Wystarczy, że się zalogujesz w Betsson Games, a my ofiarujemy Ci darmowy spin.
I o dziwo zaraz po zalogowaniu się komunikat i: &#39;Games - bilans: 5,00 zł&#39;
Sprawdzcie skrzynki mailowe. Nie wiem czy to promo dla wszystkich czy tylko dla odbiorców maila.

K 0

knobelzdorf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
Dzisiaj o godz. 15:07 dostalem maila od Betssona:
&#39;Dostajesz Darmowy Spin&#39;
W Betsson Games każdy znajdzie coś dla siebie! A teraz możesz dostać darmowy spin na swoje konto! Wystarczy, że się zalogujesz w Betsson Games, a my ofiarujemy Ci darmowy spin.
I o dziwo zaraz po zalogowaniu się komunikat i: &#39;Games - bilans: 5,00 zł&#39;
Sprawdzcie skrzynki mailowe. Nie wiem czy to promo dla wszystkich czy tylko dla odbiorców maila.
(prosze o przeniesienie do promocji w kasynie!)
Miałeś tam jakieś warunki promocji? Kiedy można przelać np. na zakłady?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałeś tam jakieś warunki promocji? Kiedy można przelać np. na zakłady?

W mailu nie było nic na temat promocji, na stronie też nic nie moge znaleść.

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obrot na 125zl
ja ugralem 20zl i 15zl przelalem na zaklady a 5zl bonusa zabralo mi przy przelewaniu

K 0

knobelzdorf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
W mailu nie było nic na temat promocji, na stronie też nic nie moge znaleść.
OK przelałem na zakłady ponad 30 zł. Obrót nie wiem dokładnie jaki, ale wydaje mi się, że 15x, bo mniej więcej tyle razy postawiłem wszystko na Triple Chance Hi/Low.
Powodzenia!

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
dostałem - jak zwykle nie realne szanse na obrót .Tylko nie grajcie w holdem - najmniejsze szanse na wygraną !

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dostałem - jak zwykle nie realne szanse na obrót .Tylko nie grajcie w holdem - najmniejsze szanse na wygraną !
Wcale nie takie wygórowane warunki obrotu, ja ugrałem z tego bonusu 100 PLN i zleciłem wypłatę, polecam grę Risk it Progressive

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Wcale nie takie wygórowane warunki obrotu, ja ugrałem z tego bonusu 100 PLN i zleciłem wypłatę, polecam grę Risk it Progressive

mi tez udalo sie wykonac obrot polecam gre Triple HILO, ale mam do was male pytanie czy podczas wyplaty moich pieniedzy , bede musial wyslac skan dowodu&gt;

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi tez udalo sie wykonac obrot polecam gre Triple HILO, ale mam do was male pytanie czy podczas wyplaty moich pieniedzy , bede musial wyslac skan dowodu&gt;

ja nie mialem zadnych problemow
wyplacalem kilkanascie razy:-D

P 0

preton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie lepiej zamiast bawic sie w obracanie poprostu anulowac te 5 zl i swobodnie dysponowac reszta kasy ? :&gt; Moiwe to bo widze ze sporo osob o tym nie wie ...

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
A mi zostało 75 groszy i nie mam gadzie zagrać bo wszędzie minimalna stawka albo 1,25 albo 0.80 złotego :/

R 0

roni1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dobra ale jak go otrzymać?? Trzeba na coś wejść?? Bo nie kumam coś o mailu piszecie? I ze jakieś 125 zł obrotu??

Status
Zamknięty.