>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsson 11zl za smsa - Reaktywacja

Status
Zamknięty.
andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam dostałem informacje ze promocja z 11zł za sms pojawiła się na nowo niestety niesprawdziłem bo fundusz na koncie to 0 zł i nie wiem czy to prawda
Uwaga!!! Promocja!!! Jesli chcesz otrzymac kod vouchera do betsson (11) wyslij sms- na numer 91968 o treści AT.ZMZC. Takiej okazji nie mozesz przepuścić
nie wiem jaki koszt sms ale jak ktoś chce zarezykuje i powie pozdrawiam ????

K 0

kondziuthc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No co ty tu podajesz wysłałem na ten numer sms dostałem jakieś voucher do h.... wie czego, napewno nie do Betsson(za krótki)

i zżarło mi z konta 21pln, jak czegoś nie sprawdzisz to nie podawaj na forum, nie wysyłajcie sms na ten numer..

K 0

kondziuthc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co za różnica czy ktoś wysłał ja wysłałem i dostałem kod 12cyfrowy, który wiadomo nie pasuje do betsson, koszt sms 19+VAT, jak nie wierzysz to sam wyślij....

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo ten sms na ten numer nie chce nic mowic ale to jest do stron erotycznych

drozdiii 11

drozdiii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest numer PAY!!!!!!!!!!!!!!!! Ten koles sobie zalozyl konto na Premium SMS i zdziera z was kase za wyslanie sms...JEST W H...... takich typow co tak robia !!!!!!!!!!! pieciocyfrowy numer nie ruszac tego...jacy wy naiwni jestescie...dalej skacza po bonusy bez depozytu albo bony...a idzcie wy, chate byscie oddali zeby dostac bonus :) masakra...do PRACY !! ????

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic Nie WysyŁaĆ To Oszutwo _ Nie DaĆ SiĘ W Balona ZrobiĆ!!!! Zamykam!

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
zamykam sprawę wyjaśnię z Andreoidem...

Status
Zamknięty.