>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betspace

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Te 5 USD nie wyklucza się z 50 USD startowego ?

marshal85 3

marshal85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Rózne opinie sa na temat każdej firmy bukmacherskiej dlatego skorzystałem z usług i jak narazie jestem zadowolony.Na czacie wszystko się załatwi,weryfikacja i wypłata bardzo szybko.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Dziś 1 z userów zadał mi pytanie odnośnie obrotu i w sumie sam nie wiem jak to jest. Czy gdzieś na stronie znajdziemy ile zrobiliśmy obrotu ? Ja tego nie znalazłem i sam wyliczam, ale może gdzieś to jest ?

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Dziś 1 z userów zadał mi pytanie odnośnie obrotu i w sumie sam nie wiem jak to jest. Czy gdzieś na stronie znajdziemy ile zrobiliśmy obrotu ? Ja tego nie znalazłem i sam wyliczam, ale może gdzieś to jest ?

Na stronie nie znajdziesz ile obrotu zrobione jest. Najlepiej pytac na czacie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawczan +8 Punkty (thx)
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Dziwna sytuacja mnie dziś spotkała. Chcę postawić dubel z tenisa Gasquet + Simon i pojawia mi się pod zakładem informacja niewłaściwy zakład...A gram za malutką stawkę, bo marne 5 USD. Więc o limitach być mowy nie może. Zapytałem na chacie o tą sytuację, ale niestety Pani nie była mi w stanie pomóc i jedynie przekazała to pytanie do &quot;wyższych sfer&quot;...Dziwne.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile max zdarzen mozna zagrac ?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wypłacał ktoś ostatnio z tej firmy na MB?
Pytam ,ponieważ ostatnie info o wypłacie pochodzi z początku marca,a to już minęły 2 miesiące.
Język polski do dyspozycji na stronie jest na pewno na plus dla tej firmy.

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postanowiłem zarejestrować się w tej firmie i skorzystać z bonusu. Obrót do trudnych nie należy, wypłacalni są (kasa po paru minutach na skrill). Wcześniej normalnie weryfikacja i dobry (szybki i merytoryczny) support, choć jak piszesz po polsku to odpiszą po angielsku ;) Ogólnie buk wiarygodny, choć kursy marne, taki jak to się powiada od promocji, okazji itp ;)

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak jest w końcu z tym bonusem ? Jeżeli obrócisz go tak jak jest w regulaminie 6 x 1,50 to normalnie bedziesz mogl go wyplacic ? i czy bonus jest przyznawany odrazu po dokonaniu wpłaty ?

dariusz1969 +3 Punkty
M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus przyznawany od razu po wpłacie, tylko trzeba kod bonusowy wpisać. Jeśli nie uda się &quot;przegrać bonusu&quot;, a normalnie obrócić to z wypłatą po weryfikacji nie ma problemu.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Single do obrotu się liczą?
EDIT: Dobra, już wiem. A jakieś podobieństwo do któregoś z buków jeśli chodzi o kursy?

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie porównywałem z żadnym bukiem ich marnych kursów, ale zauważyłem, że dość szybko się dostosowują do azji i pinka.

dariusz1969 +3 Punkty