>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betspace - 5 USD bez depozytu

Status
Zamknięty.
L 0

leokks123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
witam!!!
A jak mam moneybookers w zł a wpłata do Betspace jest w $ to można wpłacić bez żadnych problemów a jezeli tak to po jakim kursie bedzie przewalutowanie.???

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
jak widać bonusu nie dają każdemu, już ponad 48 godzin od rejestracji i wysłania maila i bonusu nie ma więc raczej nie będzie. To znak, że nie traktują poważnie klientów i żeby tam nie wpłacać ani grosza ????
dokładnie skoro okradli nas teraz to mogą też zrobić w przyszłości
Admin: 82 posty... już widać robi się spam. Wszystkie ważne informacje są w temacie. Jeśli będą pojawiały się nic nie wnoszące posty temat zostanie zamknięty.

L 0

leokks123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Witam!!!
Mam pytanie odnośnie tego bonusu. dostałem te 5$ i obróciłem je i teraz mam 150$. W regulaminie pisze ze nie mozna wypłacić więcej niz 25$. I wcześniej trzeba wpłacić minimum 10$. Czyli jak wpłace te 10$ to mogę wypłacić 25$ zgodnie z ich wymogiem a potem całą resztę drugą wypłatą. Proszę o pomoc.

F 2

future0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co wygrałeś ponad 25$ przepada, możesz wypłacić tylko te 25 + depozyt.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
leokks123 +2 Punkty
kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!!!
Mam pytanie odnośnie tego bonusu. dostałem te 5$ i obróciłem je i teraz mam 150$. W regulaminie pisze ze nie mozna wypłacić więcej niz 25$. I wcześniej trzeba wpłacić minimum 10$. Czyli jak wpłace te 10$ to mogę wypłacić 25$ zgodnie z ich wymogiem a potem całą resztę drugą wypłatą. Proszę o pomoc.
nie wiem jak to wyglada w praktyce , ale moze reszte bys jakos na pokerze &quot;uwalil&quot; no chyba , ze zabieraja i czyszcza konto na zero

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie więcej info o tym buku? Nowy na rynku?
troche juz jest , ale stosunkowo nowy , jestem ciekaw jak oni przetrwaja na rynku przeciez zakladow to nikt tam nie bedzie gral po takich kursach , znaczy bez bonusow nikt nie wplaci

taktyk 22

taktyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zwracam honor temu bukmacherowi,po długim oczekiwaniu dostałem darmowe 5$.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a co im napisaliscie w tym emailu ? dajcie 5 zl i login , czy cos jeszcze ?
Dajcie 5zł,nie bądźcie niegościnni,a jak macie 10,to dajcie 10
Na końcu dodałem &quot;xD&quot; żeby ładniej wyglądało....:-|

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
juz po 12 godzinach jednak dali mi te 5 dolcow ! czyli teraz co moge wypalcacic te 25 $ bez zadnych depozytow jak oczywiscie uda sie obrocic

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
juz po 12 godzinach jednak dali mi te 5 dolcow ! czyli teraz co moge wypalcacic te 25 $ bez zadnych depozytow jak oczywiscie uda sie obrocic

Oczywiście,że możesz wypłacić bez depozytu ???? !! I bez weryfikacji ???? !!

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
nawet szybko udalo mi sie obrocic , tyle ze nie mam z czego wplacic tego depozytu ;/
te 25 $ teraz bedzie czekac (na depozyt) czy jak minie 5 dni to juz nie mam czego szukac ?
Admin: nikogo nie interesują Twoje przygody - nie musisz zdawać relacji jak u Ciebie to wygląda.
Jeśli nadal będziecie pisać takie bzdety to temat zostanie zamknięty.
Ludzie! Wszystko zostało napisane w temacie!

adeqq15 3

adeqq15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
wata91 kiedy wypłacałeś ? Doszedł Ci już hajs ?

O 0

ojtam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Polecam tego bukmachera. Wczoraj, koło 14 wypłaciłem, dziś o 11 kasa była kasa na MB ???? Jako rachunek dałem wezwanie do zapłaty mandatu i przeszło:cool: I dodam, że miałem konto w Euro i wypłaciłem bez problemu.

C 0

czarnikowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
dacie rady się zalogować na konto ? bo ja jakoś dziwny trafem nie i nie działa stronka do przywracania hasła ;) Fajny bukmacher ...

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyslalem wczoraj maila kolo 17 i przed chwila teoretycznie dostalem kase wiec calkiem szybko dopisuja. Sprawdzic czy rzeczywiscie dostalem nie moge bo tak jak kolega wyzej nie moge sie zalogowac na konto. Jak sie robi taka promocje to wypadaloby zeby wszystko dzialalo sprawnie, bo po takim czyms to raczej nikt wlasnej kasy nie wplaci.
edit:
Juz działa.

B 112

borkis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obrocilem co trzeba i teraz rozumiem, ze robie przelewik 10usd i wyplacam 35 usd?

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
obrocilem co trzeba i teraz rozumiem, ze robie przelewik 10usd i wyplacam 35 usd?

Musisz jeszcze poczekać aż kolejnych 10 osób napisze, że trzeba wpłacić 10$ i max wypłata to 25$ ;)

W 10

wilus1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Hej! JA wiem,że live nie wchodzi do obrotu,ale chyba można tam zagrać dla podbicia sumy, by łatwiej było obrócić czy nie? Bo ja zagrałem za 2$ na live po 3.55 trafiłem, w historii pisze,że wygrany zakład,ale kasy nie przyznają mi do konta,a czekam z 20min

F 2

future0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wpłacisz 10 to tak możesz razem 35 wypłacić, potwierdzone info z supportu

Status
Zamknięty.