Jedyne co moge zrobic, to napisac sugestie (feedback) do ludzi zajmujacych sie promocja. Jesli jednak masz sensowne pomysly pisz tutaj, moze cos sie wykorzysta.
Ten bonus reload 10% to jest jakiś dodatek tak ? Dla nowych jest dalej 50% ?
Bez jaj.
Mimo ze Sonic mam zawsze na uwadze, to bezsensu wpłacać 2 koła by dostać 200 zł.
Lepiej tą kwotę normalnie do grania na konto i do obrotu.100$ na konto gracza jako freebet
Wiem ze prosisz na PW, ale napiszę tutaj.
Jedyny problem tkwi w przeliczniku. Jeśli 10% zmieniło by się na 50% i wzwyż nikt by się nie zastanawiał. Z racji tego, że jest to bonus powrotny.
Lepiej tą kwotę normalnie do grania na konto i do obrotu.
Nie to, żebym się łasił, ale skoro mówisz poważniej o tej 'nagrodzie' to czemu nienie no, pół żartem oczywiście.
1: Ile trwa pierwsza wypłata na moneybookers (tak przeciętnie) ?
2: Czy jakieś dokumenty są wymagane? jeśli nie korzystałem z żadnego bonusu.
Jeżeli są to jakie ? ile czasu trwa weryfikacja?
Betsonic Polska
Wczoraj zgodnie z procedurą wpisałem kod promocyjny przy rejestracji wpłaciłem 100 Euro a bonusu jak nie było tak nie ma. Wysłałem maila do supportu nie wiesz ile czasu potrzebujecie na dopisanie bonusa ?
Powiedzcie mi dokładnie jak wygląda sprawa z przewalutowaniem. Mam opcję bonus 50% do 50 E czyli wpłacam 100 E dostaję 50 E gratisu. I teraz jaka musi być kwota w złotych wpłacona do Betsonic, aby wiedzieć że uzyskałem maksymalny bonus i ile z tej kwoty stracę na przewalutowaniu ?
To juz nie rozumiem, sam pisałes kilka stron wczesniej ze zabrało Ci 500 zł przez przewalutowywania między bankami tak ? Nie wiem jak to będzie u mnie mam zamiar wpłacić poprzez przelewy24 i tak samo wypłacić, konto mam w PLN w mBanku...