amadeuszmozart
Użytkownik
20:45 Liga Mistrzów - Atletico Madrid + Man City WAS 2.05 | Super kursy | Super kursy
co to za zakład? WAS?
co to za zakład? WAS?
Mi się zdarzył pewien wygrany zakład live, czekam na pieniądze grubo ponad pół godziny- czat niedostępny, na odpowiedź mailową trzeba trochę poczekać.
Muszę zweryfikować swoją opinię o bukmacherze - dopóki się za wiele u nich nie ugra, jest wszystko ok. W przeciwnym razie robią wszystko, żeby człowieka zniechęcić, ociąganie się z akceptacją wypłat, mrożenie pieniędzy z depozytu nie wiadomo gdzie przez kilka dni. Anulowali mi kilka wypłat z powodu braku dokumentów - po czym systematycznie pieniądze wróciły na konto gracza po kilku dniach od pozytywnej weryfikacji dodatkowej. Trzeba uważać i pilnować każdej wypłaty, czy rozliczonego zakładu.
Czyli jak rozumiem mogą odebrać wszelkie wygrane ( nie wiadomo brutto czy netto) i nie będą się z tego tłumaczyć ? jak inaczej mam rozumieć ten zapis ?8.11 Możemy zamknąć Konto użytkownika, anulować i/lub cofnąć wszelkie wygrane dostępne w ramach salda âDostępnych środkówâ (po potrąceniu stosownych opłat za wypłatę środków), odmówić wypłaty wygranej i/lub w miarę potrzeby obciążyć konto (w związku ze szkodami spowodowanymi przez użytkownika), bez konieczności wskazania powodu lub uprzedniego poinformowania użytkownika. Jeśli dojdzie do takiej sytuacji, uhonorowane zostaną wszelkie zobowiązania umowne obowiązujące w momencie zamknięcia konta.
Dzięki za info, trzeba omijać Safe bo to faktycznie niema sensu.Egreg wczoraj postawił zakład, a dzisiaj po zalogowaniu dostał informację o nowym regulaminie. Nie ma to nic wspólnego, z wcześniej postawionym zakładem. Betsson też zmienił regulamin, po zalogowaniu miałem podobne info.
Witam
Konto na Betsafe założyłem już ze 2 lata temu , ale do tej pory nic nie wpłaciłem. Wczoraj zalogowałem się pierwszy raz po tej długiej przerwie , wpłaciłem depozyt i postawiłem ( prawie za cały depozyt ) na jutrzejszy mecz p. noznej na IO.
Dzisiaj się loguję i dostaję info o zmianie regulaminu , czytam i co tam znajduję ?
Czyli jak rozumiem mogą odebrać wszelkie wygrane ( nie wiadomo brutto czy netto) i nie będą się z tego tłumaczyć ? jak inaczej mam rozumieć ten zapis ?
Czy wcześniej był taki zapis w regulaminie ?
Podejrzewam że taki zapis w regulaminie jest całkowicie bezprawny nawet na Malcie.
Down
Być może faktycznie od 01-08-16 są jakieś zmiany w regulaminie i dzisiaj każdy dostał takie info.
Rozumiem że nie możesz tego potwierdzić bo nie masz tam konta ?. Możliwe że taki zapis w reg. był już od dawna , może ktoś to potwierdzić ?