>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsafe - opinie

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Betsafe
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Betsafe. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć grę u tego bukmachera.

Co sądzicie o Betsafe?

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sądzę, że nie da się tam grać. Limity mają takie, że idzie postawić tam live czasami max 5€ co jest wstydem nawet dla firmy krzaka. Czy szanowny admin wie, że Polacy już na starcie mają limity na tym krzaku?
Ps. Proszę o niekasowanie postu, w końcu pytałeś o opinie to ją dostałeś. Dzięki.

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przesadzacie.. Buk wypłacalny, stawki 800-1600 na siatkowke przyjmuja mi bezproblemowo, live do siatki tez przyjemny. Co prawda jak gralem duzo na betsafie tojakis limit na 500-600 na singla sie pojawil, przestalem grac i po 1-2 miesiacach znowu przyjmuja te &#39;wyzsze&#39; stawki. Nie mowie ze buk sie nadaje do regularnego grania po pare-parenascie zakaldow dziennie (czyli tak jak 365) ale alternatywe stanowi szczegolnie gdy mozna czesto wylapac nieco wyzszy kurs inplay/pre niz na 365.
do tego zdarza im sie wychylic z oferta i walnac pare gaf i co najciekawsze da sie to pograc za normalna stawke. choc takie promki zdarzaja sie rzadko, powiedzmy raz na pare miesiecy.

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pokaz screen gdzie grasz 1600 na siatkowke nie po oddsach 1,2 ;) albo taką perełke gdzie grasz za &quot;normalną&quot; stawke ;)

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Buk bardzo szybko limitujący. Granie za stawki rzędu 500 zł zazwyczaj kończy się po kilku dniach.. Dla początkujących mogę polecić, brak problemów z weryfikacją, wypłacalny i można pograć za niższe stawki, dla zaawansowanych szkoda nerwów.

K 29

kiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, w ubiegłych latach były promocje typu freebety czy bonus od depozytu a ja nic nie miałem od wakacji... coś się zmieniło, że już nie chcą nic dać?

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Witajcie. Troche mnie podirytował betsafe. Zleciłem wypłate w piątek a dzisiaj dostaje info że chcą screen wyciągu bankowego z widocznym swiftem i iban. Niby nic dziwnego, tyle że konto mam zweryfikowane od dłuższego czasu. Wcześniej nie wypłacałem tyle co teraz, to o to może chodzic ?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Być może właśnie o to. W regulaminie chyba nawet mają, że przy większej wypłacie sprawdzają dokładnie konto. A jak duża to wypłata?

B 66

brokers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak to jest z tymi wypłatami na Skrill ? Kiedyś chyba w kilkanaście minut a teraz kwestia kilku godzin ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
To jak to jest z tymi wypłatami na Skrill ? Kiedyś chyba w kilkanaście minut a teraz kwestia kilku godzin ?

Jak patrzę to jest tak:
- część osób ma natychmiastowo (ja np. też tak mam),
- część w przeciągu 24h

Nie wiem czemu tak się dzieje, ale licz sobie, że maksimum wypłata idzie dobę.

R 86

ruggiero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
Zlecilem wyplate o 4.00 do tej pory nie ma kasy na skrillu, zawsze mialem wyplaty instant, konto zweryfikowane nir wiem vo oni odpier.....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zlecilem wyplate o 4.00 do tej pory nie ma kasy na skrillu, zawsze mialem wyplaty instant, konto zweryfikowane nir wiem vo oni odpier.....

Jak wypłacałem kiedyś w godzinach nocnych to raz wypłata dotarła do mnie po 24h. Napisz do suportu, często potrafią przyspieszyć wypłatę ;)

mrowson 34

mrowson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielka Polska!
Czekam od ponad godziny na rozliczenie kuponu z zakładów na żywo... Czy ktoś jeszcze się spotkał z taką sytuacją w betsyfie? Nawet nie mogę się zgłosić do czatu bo jest po godzinie 18.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Opinie mogą być i różne, ale ich oferta &quot;Score the dream job of every football fan&quot; robi wrażenie. Mam nadzieję, że uda się dostać tam Polakowi ????

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Jak obstawiacie przez tel.? Bo u mnie normalna strona dziala tragicznie. Korzystacie z aplikacji?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Wcześniej mieli taka stronę jak betsson mobilną i jakoś dało radę, a teraz nawet mi się nie chce załadować, musieli coś zmienić (wina też słabego modelu telefonu)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radula +25 Punkty
kicks 50

kicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Są dwie opcje, albo instalujecie na telefonie aplikację Puffin Browser jest to darmowa przeglądarka, która obsługuje flasha wtedy wszystko działa jako strona pod pc a nie mobilna i jest bezproblemowa w obsłudze. Druga to trzeba znaleźć przeglądarkę mobilną która zadziała ze stroną mobilną betsafe. U mnie działa Dolphin, na Firefox nie działa nie wiem czemu gdy cokolwiek kliknę nie zaskakuje.

https://www.puffinbrowser.com/index.php

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radula +25 Punkty
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
Moja opinia jest taka sama jak o betsonie.
Albo i gorzej.
Jedeny plus jest taki, ze wypłata na konto zlecana rano była już wieczorem.
Po kilku trafionych zakładach, stawki rzędu 200 zł brali do akcepacji.
Porażka.
Podsumowując, firma jedynie do zabawy.