>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsafe - opinie

G 118

gasterosteus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co za amatorstwo
stawiam 9 stowek na 2 zdarzenia o lacznym kursie 1,47, zaklad zostaje odrzucony a kursy natychmiast pikuja w dol do 1,4, dopiero teraz wolno mi stawiac, potencjalna wygrana zmniejszyla sie ale mimo to postawilem, po kilkunastu godzinach zerknalem w zakladke i te same kursy wrocily do poprzedniego stanu
zenujace praktyki

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Witam, czy działa Wam domena? U mnie dziś padła i nie wiem czy to tylko u mnie czy całkowicie.

J 23

jarosz107

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie strona i apka tez nie dziala;/ Tak do 12 dzialala ,potem nie sprawdzalem . Teraz chcialem sie zalogowac i niestety strona sie nie wczytuje

M 0

mietekhandzlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam tego buka bardzo bogata oferata zakładów szybkie wyplaty po przez trustly lub revolut jest to mój ulubiony buk na obecnom chwile gram jeszcze w takich bukach jak betathome sportingbull betson marathonbet betonline

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Polacy moga grac na betsafe? Jest jakas apka do grania ? Wyplaty na ecopayz sa mozliwe?

L 0

lacrimosa7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,to mój pierwszy post.Ostrzegam przed tym bukiem,kiedy wygrasz u nich po normalnym kursie na live mogą uniewaznic zakład z powodu błedu technicznego,gdy przegrasz oczywiscie wszystko jest cacy.Kiedy sie orientują że klient raczej wygra zakład unieważniają go z powodu ich zdaniem błedu technicznego,jak w starych perelowskich komediach klient nic dla nich nie znaczy

maarcin14 890

maarcin14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
jeśli rzeczywiście był błąd to jest to możliwe , ale tak jest w każdym bukmacherze . Betsafe jest renomowaną marką , i na pewno jednym z najlepszych bukmacherów

M 80

makalele007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,to mój pierwszy post.Ostrzegam przed tym bukiem,kiedy wygrasz u nich po normalnym kursie na live mogą uniewaznic zakład z powodu błedu technicznego,gdy przegrasz oczywiscie wszystko jest cacy.Kiedy sie orientują że klient raczej wygra zakład unieważniają go z powodu ich zdaniem błedu technicznego,jak w starych perelowskich komediach klient nic dla nich nie znaczy

chłopie o czym ty piszesz ja u nich czasami trafie mecz ktory znam juz wynik a oni maja go jeszcze w ofercie i go postawie i mi kuponu nie anuluja a ty takie bzdury piszesz to samo jest na betssonie

L 0

lacrimosa7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli rzeczywiście był błąd to jest to możliwe , ale tak jest w każdym bukmacherze . Betsafe jest renomowaną marką , i na pewno jednym z najlepszych bukmacherów
Spytalem na czym polegal ten bład,odpowiedz zagrał pan zakład który nie powinien byc wystawiony.Podobne zakłady były u innych buków ale tam nie mialem srodków,

L 0

lacrimosa7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak musze zmienic zdanie o Betsafe,po mojej reklamacji rozliczyli zaklad jako wygrany,i musze dodac jedno na chacie pracują tam bardzo pomocni ludzie a szczególnie jedna dziewczyna

S 0

szykus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś też taki problem jak ja?
Po wybraniu zakładu na żywo na telefonie, nie mogę rozwinąć paska zakładu na dole aby wpisać stawkę.
Ktoś, coś?

V 0
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Witam. Przestrzegam wszystkich przed tym bukmacherem. Wygrałem u nich sporo pieniędzy i zamknęli mi konto podając lakoniczną przyczynę złamania przeze mnie jakiegoś punktu regulaminu. W dodatku straszą, ze poinformują odpowiednie instytucje?! Złodziejska firma !!

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 19 grudnia 2019 20:07 przez veni777Witam. Przestrzegam wszystkich przed tym bukmacherem. Wygrałem u nich sporo pieniędzy i zamknęli mi konto podając lakoniczną przyczynę złamania przeze mnie jakiegoś punktu regulaminu. W dodatku straszą, ze poinformują odpowiednie instytucje?! Złodziejska firma !!

Duzo to znaczy ile? Ja gram za wysokie stawki od wielu lat i zero problemow. Szybkie wyplaty, zero limitow, mega bogata oferta. Jeden z najlepszych bukow dostepnych obecnie dla Polakow. Swietnie, ze wrocili w tamtym roku do PL po chwili przerwy.

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
cytat z dnia 19 grudnia 2019 20:47 przez ranczo0123

Jeden z najlepszych bukow dostepnych obecnie dla Polakow. Swietnie, ze wrocili w tamtym roku do PL po chwili przerwy.

To znaczy, że Betsafe jest obecnie legalnym bukmacherem w Polsce? 

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
@kamilcia21 czytaj ze zrozumieniem ????dostepnym czyli zalozysz konto z pl adresem a legalnosc pojecie wzgledne hahahah

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
@zloty5o ​​​​​, czytam ze zrozumieniem. ???? Przecież wiem jak się sprawy mają. Ale @ranczo0123 tak napisał, że można różnie zrozumieć.