Przyczepiłbym się jeszcze do złego rozliczenia kuponów... korzystam tam od bardzo niedawna, a już zrobili to dobre kilka razy. Raz rozliczyli mi over w hokeju jako przegrany kupon, musiałem napisać do supportu żeby się poprawili. Innym razem policzyli mi kupon na Radwańską w tenisa jako kurs 1 (canceled), a odbył się i też musiałem się fatygować pisząc do nich żeby poprawili. Jeszcze innym razem, nie wiem jakim cudem, ale zbyt małą wygraną mi dali, co prawda o parę groszy, ale jednak - dobrze że pamiętałem dokładną sumę jaką miałem do wygrania, zdziwiłem się że dostałem nieco mniejszą, więc z ciekawości napisałem dlaczego i odpisali że pomyłka po czym zwrócili kasę ;/
Koledze natomiast pozytywnie zaliczyli kupon, który nie wszedł, potem coś zagrał, oni odebrali te pieniądze i miał minusowy stan konta :-D
Także bukmacher dla bacznie czuwających! ????
Przez niecały miesiąc musiałem kilkanaście razy korzystać z pomocy supportu czego zwykle nie robię (dla porównania np. w bahu w ciągu wielu miesięcy potrzebowałem może 2-3 razy "wsparcia"

.
Jedak jak już pisałem w poprzedniej wypowiedzi w tym temacie beznadziejne
live to główna wada tego bukmachera.
Choć to nie wielki problem to wspomniałbym jeszcze o dziwnie ułozonej ofercie przeglądając wszelakie typy (nie mając konkretnego meczu do wyszukania), mocny bajzel, dziwnie pomieszane wszystko, nie wiem, w dodatku nazwy oryginalne np. FC Kopenaga = FC København i weź tu korzystaj z wyszukiwarki ????
Plus przede wszystkim za przyzwoitą i zwykle satysfakcjonującą pod względem kursów ofertę tenisową (choć czasami późno dodają spotkania), rozliczanie skreczy po kursie 1 i mimo wszystko szybkie odpowiedzi od supportu.