>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Albo nie spełnił warunków ew. obrotu, jeśli miał jakiś bonus, albo mają jakieś &quot;ale&quot; i będzie dodatkowa weryfikacja... &quot;zero reakcji&quot; tzn ? Nie odpowiedzieli dlaczego nie da się wypłacić, czy co ?

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LWC/LDZ
Sek w tym, ze wogole nie odpowiedzieli, a telefon milczy. Z tego co wiem bonusami nie obracal no i chyba nie weryfikowal konta, tzn nie przesylal zadnych scanow, ani nic z tych rzeczy.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niech podbija na live chat i spyta i powód anulowania wypłaty... Skoro nie był zweryfikowany, to zapewne o to im będzie chodzić. pzdr

R 0

risto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewna firma,z którą miałem wiele nieprzyjemności,to jest bwin,nie raczyła mnie poinformować o konieczności weryfikacji i po zleceniu wypłaty kasa po kilku dniach nie dochodziła.Wystarczyło pogadać na czacie.Myślę,że w tym przypadku chodzi tylko o weryfikację,a co do maili do supportu to ubiegaj się o 30 zł na konto jeśli nie odpisali.W końcu gwarancja odpowiedzi w 15 minut lub 30 zł
A co do Twojej odpowiedzi WER80,to tak się składa,że u wymienionych przez Ciebie bukmacherów wiem,że takie skany również trzeba przesyłać,mnie kazali,no może oprócz pinnacle,bo u nich nie grałem.Za którymś razem zawsze się ktoś przyczepi,co do skanów.

acab1923 9

acab1923

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Wie ktoś co się dzieje z Betsafe, nie mogę wypłacić od wczoraj z tamtąd pieniędzy, a support nie odpowiada od wczoraj.
Konto już dawno temu weryfikowałem, gram tam od kilku lat, zawsze bez problemów.

L 0

lever19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betsafe
Mam ten sam problem, dzisiaj gralem w ruletke i spoko jak chcialem przetransferowac kase na konto glowne.. bach, problem ERROR 404 FILE NOT FOUND... teraz przekierowuje na jakas nazwe.pl i nie idzie w ogole sie zalogowac nawet bo i jak...Co z tym fantem... Napisalem do nich ale no response... ????

lanski 700

lanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie Betsafe to bardzo porządna firma.Weryfikacja konta u nich trwała niecałe 5 minut no i mam do nich wielki fart bo już kilka razy z darmowych spinów ugrałem pareset złotych no i kasa na Moneybookers zawsze była w ciągu godziny.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grał ktoś jeszcze wczoraj Draw no bet w meczu Lille? Mecz zakończył się remisem, a zakład rozliczyli jako przegrany. Ile to może potrwać?

P 0

peele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Grał ktoś jeszcze wczoraj Draw no bet w meczu Lille? Mecz zakończył się remisem, a zakład rozliczyli jako przegrany. Ile to może potrwać?

ja też to zagrałem, btw pisałeś już coś do nich w tej sprawie ?

M 32

mad2655

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie , czy nadal jest aktualne to ze mają 15 min na odpowiedź w innym wypadku 30 zł ? bo czat im nie działa, na maile nie odpowiadają od rana , zero kontaktu.

R 0

risto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mad 2655:Z tego co wiem,to aktualnie coś tam zmieniają i nieaktualne na razie.
O ile zawsze miałem o betsafe jak najlepsze zdanie,to ostatnio mi podpadli.Mianowicie mam problem z zakładami live,typu wyświetlający się komunikat &quot;proszę zaloguj się najpierw&quot;.Obsługa wmawia mi,że to problem u mnie,a ja dobrze wiem,że tak nie jest,testowane na 3 przegladarkach.Konto koleżanki działa normalnie na moim komputerze(może stawiać live).Moje konto testowałem na innym komputerze,problem jest cały czas.Ma ktoś podobny problem z kontem?

D 1

dzieciakus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kapusty
u mnie live działa normalnie i jeżeli Twojej koleżance na Twoim kompie też, to musi byc wyłącznie na lini Ty i oni.

R 0

risto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko wiesz,problem jest taki,że im o tym mówiłem,a oni nie umiejąc naprawić problemu wykręcają się na wszelkie sposoby.Wczoraj napisałem do nich,że chcę zamknąć konto,bo nie potrafią mi rozwiązać problemu(po co mi konto,które jest ograniczone w użytku?)i co?...zamknęli,bez niczego,zamiast wziąć się za naprawę usterki,widząc że chcę od nich odejść to po prostu mnie olali.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i co Cię boli? pokaż im palca i idź do konkurencji ich strata... widać jak traktują klientów nie zawracaj sobie tym głowy, to jest przykład dla wszystkich, którzy to będą czytać i mam nadzieję, że nie pójdą do takiego buka, który ma wszystko w ass...

D 1

dzieciakus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kapusty
no to zachowali się fatalnie i chyba to nie jedyny taki przypadek. Tak jak napisał Sylar, konkurencja spora, spójrz która promocja startowa jakiegoś buka Ci najbardziej odpowiada i zaczynaj nowy etap ;)

K 5

killkoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jest to buk do grania powaznego... mozna tam grac za kieszonkowe.Zaczyna sie wygrywac to zaczynają robic limity ,poza tym bawią sie ofertą jak duzo ludzi gra szybciutko znika kurs u ponownie wystawiają mniejszy nie mówiąc juz o tym ze często pojawiają sie pózno jesli chodzi np o siatkówke.Reszty nie wiem bo innymi dyscyplinami sie nie interesuje jesli chodzi o wplaty i wypłaty i konsultacje jest ok

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem ,albo mam takie szczęście ,albo nie wiem co jest grane. w Poprzednim miesiącu wyciągnąłem od nich dwa razy po 4 tyś łącznie na czysto w miesiącu jakieś 7.5 tyś stawkowałem od 300 - 1000 na singiel. Dubble grałem 200-400 i czasem 2 z 3 za łączna stawke 600. Limitu nie dostałem czasem tylko jak chciałem coś zagrać live to mogłem zagrać max za tyle aby wygrać do 1 tyś maksymalnie. W kilku innych bukach zdarzało się ,że limitowali ,ale przenosiłem się do innego i miałem spokój. Na betsafe nie nakrzekam super kontakt szybkie wypłaty naprawde jest moim zdaniem ok. Pewnie do czasu aż zlimitują
E: Co do gry live to masz racje nie przyjmują nawet 2-3 tyś przy kursach 1.85 ,a jeśli chodzi o zaklady przedmeczowe to spokojnie idzie zagrać większe kwoty nie jeden raz. I tak jesli ktos chce grac 10 tys wzwyz to od tego ma pinnacle

hi-tec 0

hi-tec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
witam. dostałem na maila informacje bonusowe w kasynie betsafe. Musze wpisać dzisiaj kod promocyjny, żeby otrzymać 1 euro czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mam to wpisać bo nie moge znaleść ?

Status
Zamknięty.