>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe - Kalendarz Świąteczny 1 – 24 Grudnia

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dziś w Betsafe, Święty Mikołaj (Pokerowy nick: _SantaClaus_ ) gra pięciokrotnie w ciągu dnia w pokera na stole o nazwie Santa Claus. Jeśli komuś uda się go wyeliminować, wygrywa 100$.

S 0

spoun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wydrapałem 21 E (przy obrocie prawie do 50E doszedłem, ale wiadomo, trzeba było trochę przegrać), kasa już jest na zakładach! ???? ok 80PLN

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dużo wpadło tylko jak to teraz obrocić.....mozna na wszystkim w kasynie obracać rozumię oprócz jak zwykle ruletki i Bj ?

Spoun na czym sie bawiłeś ?

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gromnik
Niektórzy mieli trochę szczęścia z tymi zdrapkami to straszna loteria zresztą jak z wszystkim :p Gratuluję Tym co się udało coś zdrapać ja niestety 0 . Ale promo OK.

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy faktycznie nie można przerzucic przed obrotem na zakłady?czy ktos dokładniej coś wie na ten temat, czy ktos miał później problem z wypłatą itp jak supporcik twierdzi?

Jak cos wygracie robcie screen z tej wygranej......bo przed chwila kolega w pracy zdrapał 15 Euro ...wyskoczyla wygrana 15E , ale w gotówce nic się nie pojawiło.....po prostu znikneło mu to.Czyli oszukują.Uważajcie!!!

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kasy oczywiscie niema;/wygralem 1.50 kupilem kolejne karty no i tak wpadlo;D

[URL='#'][IMG][/URL]#[/img]

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To są złodzieje ....ja jak widac ze screen wygrałem 30 Euro trochę pograłem mialem 50 Euro teraz wchodze a kasy nie ma na koncie!!!!!ZŁODZIEJE!!! trzeba pisac do nich!!!!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Żeby wygrać trzeba trafić 3 takie same symbole. Jeden, który jest pod sumą (kwotą) wygranej, a do tego jeszcze dwa takie same w małych okienkach, więc jak mogłeś wygrać 30euro?

W 0

wrotek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Żeby wygrać trzeba trafić 3 takie same symbole. Jeden, który jest pod sumą (kwotą) wygranej, a do tego jeszcze dwa takie same w małych okienkach, więc jak mogłeś wygrać 30euro?

Normalnie wygrałem miałem to dłuższy czas na koncie tą kase! apozniej zniknęla.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Gdy kupon jest zwycięski to na zdrapce wskakuje okienko ze słowem wygrana i kwotą.