>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe darmowa zdrapka.

gorbi99 0

gorbi99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Królewskie, stoleczne miasto Kraków
Witaj Michal, Twoja nazwa użytkownika to ******
Masz 1 darmową zdrapkę!
Masz szansę wypróbować naszą najnowszą zdrapkę Silver Scratch za darmo! Zdrapki jakie znajdziesz koło siebie w kiosku, nawet nie zbliżają się o krok do wysokości wygranych, jakie oferują nasze zdrapki. Wraz z naszą najnowszą zdrapką możesz emocjonować się wyższymi wygranymi i wyższą główną nagrodą niż kiedykolwiek!
W naszym Kasynie znajdziesz swoją darmową zdrapkę Silver. Wszystko co musisz zrobić, to udać się do swojego konta gracza w Betsafe, a następnie wybrać lobby Kasyna. Zdrapkę Silver znajdziesz na dole strony w sekcji „inne gry”. Jeśli wolisz jednak spróbować swoich sił w zdrapce Bronze, możesz oczywiście to uczynić – będziesz mógł otrzymać dwie zdrapki Bronze zamiast jednej Silver – wybór należy do ciebie!
Wybierz narzędzie do zdrapywania i zacznij odkrywać po kolei pola zdrapki. Jeśli ukażą ci się 3 identyczne symbole wygrywasz, kto wie, może nawet główną nagrodę, która wynosi €50000!

Powodzenia!

EDIT: 2.36zł przelane na zakłady &lt;rotfl&gt;

A 0

aszer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
generalnie za to 1 euro ktore dają na zdrapkę da się chyba zagrać na slotach np.

K 12

karauak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja gralem systemem poczatkowe i koncowe i co wygralem ponad 1 e od razu przelewalem na zaklady tak sie udalo 28 zl zrobic :]
Oczywiscie na ruletce

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
całe 0 ale były dwie 10.000e, szkoda że trzeciej nie zderapałem. Ale później 10k x 25 ????

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak zwykle u mnie ze zdrapkami, czyli zawsze 0

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie musicie koniecznie wydawać tego 1e na zdrapkę. Można z tym iść na jakąkolwiek grę. Mi tym razem szczęście na ruletce nie dopisało bo zazwyczaj coś z takich promocji wypłacałem.

K 6

koziuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja ze zdrapki 2 euro, potem szybki szpil w bj i 60zł przelane juz na zaklady

K 0

kurus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Na ruletce z 1 euro zrobiłem 2 euro...i 1 euro przelane na zakłady ( 4,76 zł ) ????

P 12

polak13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nikad
kurde a ja ze zdrapki 0 bo myślałem że to tylko na zdrapkę jest heh

M 0

mundur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mialem juz 15E na zakładach nie znam sie na sporcie wiec chcialem wypłącic patrze a tu min wypłaty na mb 30E jeszcze nigdzie nie widzialem takiego min na mb???? potem chcialem zrobic do tych 30E i wtopa na bj 4razy z kolei dialer 21 lub bj

klammer 0

klammer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
600 euro z samej zdrapki i jeszcze 50 w kasynie

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
kurde a ja ze zdrapki 0 bo myślałem że to tylko na zdrapkę jest heh

Przepisy
1.Promocja trwa do 22 Lutego, do 23.59 CET
2. W przypadku wygranej, otrzymaną kwotę bonusu musisz obrócić 25 krotnie w naszym Kasynie, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Przykład: Wygrałeś 10 euro, wymagany obrót €10x25.
3.Promocja dotyczy wyłącznie odbiorców tego maila.

woli wyjaśnienia tym, co wzieli na zakłady ???? później będzie że nie ma dla polaków

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin / St Julians (Malta)
Przepisy
1.Promocja trwa do 22 Lutego, do 23.59 CET
2. W przypadku wygranej, otrzymaną kwotę bonusu musisz obrócić 25 krotnie w naszym Kasynie, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Przykład: Wygrałeś 10 euro, wymagany obrót €10x25.
3.Promocja dotyczy wyłącznie odbiorców tego maila.

woli wyjaśnienia tym, co wzieli na zakłady ???? później będzie że nie ma dla polaków

ale PONAD kwote np.10e mozna przelac i dalej obracac:-|