>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe - 3 free spins

S 0

szpila1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robią newsa a tylko dla depozytorów , bez sensu.. mogli po cichu dać maile porozsyłać..

hehe nawet depozytorzy nie dostaja co to za promo ? na stronie głównej sie reklamuja , haha

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
Kurde tylko 2.71 zł przelałem na zakłady :/ strasznie podkrecona ruletka :/

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ci co robili kiedyś depo a nie mają spinów to niech się zgłoszą na live chat, ja też miałem taką sytuację ale po rozmowie z supportem spiny są.pozdro

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
A ja depozytu nie robiłem nigdy a mam spiny :-D Niestety juz przegrałem. Wpadło 0,40e i nic nie dało sie z tym zrobić

W 1

wojtek_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale betsafe postepuje bezprawnie i oszukuje klientow, skoro wchodze na konto i jest napisane na stronie głównej : MASZ 3 DARMOWE SPINY to jest to kierowany rowniez i do mnie mimo ze depozytu nie zlozylem. Wniosek oszukuja klientow, bo tego co mi sie nalezy (bo tak to nalezy okreslic skoro tak pisza) nie dostaje...

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale betsafe postepuje bezprawnie i oszukuje klientow, skoro wchodze na konto i jest napisane na stronie głównej : MASZ 3 DARMOWE SPINY to jest to kierowany rowniez i do mnie mimo ze depozytu nie zlozylem. Wniosek oszukuja klientow, bo tego co mi sie nalezy (bo tak to nalezy okreslic skoro tak pisza) nie dostaje...
ja napisałem na live chat, że to wprowadzenie w błąd klienta, oni napisali że zaraz to naprawią, to to nie pozostało mi nic innego jak tylko ich wyśmiać

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
A Polacy szukają firm, które za rejestrację z łaski chcą wygrywać tysiące i wypłacać bez robienia depozytu.
Skoro jest informacja o promocji, to ta promocja musi mieć warunki.
Finansowanie nas przez buki się kończy i już będzie coraz trudniej o jakąś ciekawą promocję. Tak samo w poker roomach. Kiedyś co chwilę darmowa kasa a teraz pustki.

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Polacy szukają firm, które za rejestrację z łaski chcą wygrywać tysiące i wypłacać bez robienia depozytu.
Skoro jest informacja o promocji, to ta promocja musi mieć warunki.
Finansowanie nas przez buki się kończy i już będzie coraz trudniej o jakąś ciekawą promocję. Tak samo w poker roomach. Kiedyś co chwilę darmowa kasa a teraz pustki.
no ja powiem tak, ja tylko z takich promo mam kase, nigdy jeszcze nie wpłaciłem swojej kasy (nie licząć sts). I tak podejrzewam zostanie