>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BETONLIVE - 100% bonus

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że zainteresuje wielu graczy informacja o nowym bukmacherze, który działa od kilka miesięcy, będący pod skrzydłami Touchbet Ltd ( BettingStar24 )
W Betonlive typujemy tylko na żywo piłkę nożną, kursy są dość atrakcyjne.
Po wpłacie np. 25 euro należy zagrać za stawkę po kursie &gt; 1.50 i napisać do supportu prośbę o bonus. Zaksięgują szybko w ciągu max kilku godzin.
Obrót łączny to 150 euro po kursach &gt; 1.50
Wypłacałem kilka razy, kasa do 3 dni na koncie MB, teraz wypłacam dość grubo, zatem liczę że informacja podana na forum zachęci wielu bonus hunterów do wpłat a to przyspieszy znacznie moją wypłatę ????

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gostek na live-chacie napisał,że ten powitalny 100% bonus dotyczy tylko obywateli USA i Kanady...

P 0

playa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a to lipa, jak zwykle pomijaja polakow

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To widać niedawno wprowadzili bo jeszcze dwa tygodnie można było śmiało tam grać i zbierać bonusiki, dzisiaj mi wypłacili ładną sumkę.
Oni tam mają live chat ? w Betonlive ?

P 0

piter85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
gostek na live-chacie napisał,że ten powitalny 100% bonus dotyczy tylko obywateli USA i Kanady...

Cos mi sie wydaje ze kolega pomylil tego buka z Betonline;-)

Betonlive chyba w ogole nie akceptuje klinetow z USA.

Jeszcze w pazdzierniku betonlive oferowal bonus 100% do 100euro, ale 25euro to tez zawsze cos.

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
piter85 racja- zamiast betonlive wpisałem betonline. sorry za zamieszanie

T 2

terkin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie wypłacał tam ktoś w ciągu ostatnich dwóch dni? Olewają mnie już 2 dzień i nie odpowiadają na maile (skanik im wysłałem). Miałbym prośbę do kogokolwiek aby wysłał do nich jakiegoś maila z zapytaniem o cokolwiek bo jestem Ciekaw czy tylko mnie tak olewają, czy to może jednak coś innego.