>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betklass - 100%

Status
Zamknięty.
A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betklass

Jesli ktos jeszcze nie gral u tego buka, to z czystym sumieniem moge go polecic.

Max bonus 100 euro + 10 za rejestracje z polecenia = 110 euro

Wiecej na mojej stronie (do nicka dodaj &quot;com&quot; Jestem tam jeszcze wiecej promocji niznanych bukow

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, ja wyplacalem na konto bankowe. Bez problemow.

Jak ktos zainteresowany &quot;bonusem&quot; to prosze o priv

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zeby nie bylo watpliwosci to zamiast na priv napisze tutaj. Aby dostac bonus nalezy najpierw wplacic! Bylo to opsiane w pierwszym poscie, ale szanowny cenzor admin to usunal.

Panowie, czasy kiwdy buki rozdawaly kase bez depozytu dobiegaja konca. Tutaj za depozyt 100 euro, dostajecie 110 euro dodatkowo, jesli zarejestrujecie sie z polecenia. Potem sami mozecie polecac.

Za rejestracje bez polecenia otrzymacie samo 100% od depozytu.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, czasy kiwdy buki rozdawaly kase bez depozytu dobiegaja konca.
No to nie bedą miały klientów. Nie każdy ma ochote wplacać 100 euro do nowego buka i niewiadomo czy jest on wyplacalny. Jak sie buki zorientuja ze traca klientów to promocje bez depozytu wróca - takie sa prawa rynku.

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to nie bedą miały klientów. Nie każdy ma ochote wplacać 100 euro do nowego buka i niewiadomo czy jest on wyplacalny.

Jak juz pisalem wyzej, buk jest w 100% wyplacalny (czytajcie co sie psize) i nie jest to wcale nowy buk, bo wielu juz skorzystalo z tej promocji, a tez miali jakies fochy na pcozatku. Jest masa bukow o ktorych ludzie nie maja pojecia, a sa to buki z najwyzszej polki. Osobiscie gram w takich i nie zawodlem sie. Maja niskie kursy dwudrogowe, wiec buk do wyciagniecia bonusa, a potem zapomniec.

D 0

damian12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko trzeba uwazac bo single nie wliczają sie do obrotu!!

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisalem o tym, ze single nie sa wliczane do obrotu na mojej stronie (do nicka dodaj &quot;com&quot;. Nadal jest tam opis, oraz wielu innych promocji.

A admin niech sie nie pluje o ref linki, jak sam umieszcza i naciaga innych tanimi tekstami o super promocjach. Takie teksty sa na kazdym forum, az nudne.

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak panowie wrazenia po grze w tym buku? Moja oferta ciagle aktualna, wiecej na ahandicap.com

damians888 0

damians888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
te 100 ojro ktore otrzymam moge obracac np. tak ze bede stawial po 10 ojro na zaklady o kursie wyzszym niz 2.00 czy musze postawic 2 razy te cale 100 ojro?
i jeszcze jedno moge zobaczyc screena wyplaty?
pozdro

zomber 9

zomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
ahandicap,

możesz mi podać link referencyjny do tych 10 ojro

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie gralem systemami, tylko zwykle kombosy, ale logicznie rzecz biorac powinny sie zaliczac i jestem w 99% pewny, ze tak jest.
Mozesz zapytac na live chat.

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpłaca ktoś do tego buka bo sie zastanawiam nad tym ale nie jestem do tego przekonany

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kos juz wplacil na 100%, wiec moze niech sie ujawni i podzieli sie wrazeniami.

Ja tak jak pisze na stronie ahandicap.com tez poczatkowo mialem obiekcje, bo nie wyglada wizualnie dobrze. Ale na szczescie wszystko przebieglo zarowno u mnie jak i u znajmoych bez problemow.

Bukmacher jest typowo do wykorzystania bonusa i potem sie z nim zegnamy... Idealna opcja dla bonus hunterow. Kursy calkiem przystepne.

damians888 0

damians888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w regulaminie pisze ze bonus byl do wczoraj ????
orientujecie sie czy promocja zostala przedluzona?

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam gralem i niestety poleciał cały mój bankroll.

Ale kilka dni temu dostałem maila że mają dla mnie znów promocje 100% od depozytu.
Ale opinie jak najbardziej pozytywne, support sprawny , strona przejrzysta a nie uboga ????

A 0

ahandicap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poprzednio po uplywnie regulaminowego okresu bonusa, ze strony nie znikala informacja o bonusie i potem zmieniali tylko date i podejrzewam, ze tak bedzie i teraz - czyli wielce prawdopodobne, ze oferta jest nadal aktualna.
Dla zainteresowanych ref linka z 10euro wysle na priv, lub prosze zarejestrowac sie z linka na stronie ahandicap.

Status
Zamknięty.