>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betin

R 1

rzb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udało sie komus wyplacic hajs na MB z tego dziadowskiego buka ?

oczywiscie, ale tak jak juz wspominalem, czeka sie na to 3 dni, tak czy siak wyplata bezproblemowa

ripperpl 3

ripperpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ciekawie sie robi na dzień dobry, eh niestety jak człowiek nie ma skanera w domu to trzeb latać po znajomych żeby zeskanowali........ Ktoś może wysłał dokumenty i odblokowali mu konto ?? Trzeba koniecznie skany rachunków ?? Bo płace wynajem ale przez kolegę i w sumie nie mam tych rachunków.

R 1

rzb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety dostalem limity 4 euro na itfy :/

1 3

1905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam kilka pytań mianowicie weryfikacji - jeżeli nie rejestrowałem karty płatniczej na koncie to też mam wysłać jej zdjęcie? I jeżeli mieszkam jeszcze z rodzicami i nie posiadam własnych rachunków za gaz,prąd itp. to też im tego nie mogę wysłać.Wysłałem im tylko zdjęcie dowodu z obydwu stron - myślicie że to wystarczy? A i jeszcze jedno,emaila weryfikującego konto pisaliście w polskim czy angielskim języku ?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cze-wa
Panowie mam kilka pytań mianowicie weryfikacji - jeżeli nie rejestrowałem karty płatniczej na koncie to też mam wysłać jej zdjęcie? I jeżeli mieszkam jeszcze z rodzicami i nie posiadam własnych rachunków za gaz,prąd itp. to też im tego nie mogę wysłać.Wysłałem im tylko zdjęcie dowodu z obydwu stron - myślicie że to wystarczy? A i jeszcze jedno,emaila weryfikującego konto pisaliście w polskim czy angielskim języku ?

Wyślij pdf z przelewu bankowego. U mnie wystarczył dowód osobisty z obu stron zeskanowany no i ten przelew właśnie. Co do maila, to pisz w języku angielskim ????

1 3

1905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przelewu bankowe w sensie jak wpłacałem na bukmachera czy może być zupełnie inny tylko żeby były widoczne moje dane? Długo czekaliście na weryfikacje konta?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cze-wa
Przelewu bankowe w sensie jak wpłacałem na bukmachera czy może być zupełnie inny tylko żeby były widoczne moje dane? Długo czekaliście na weryfikacje konta?

ja wysłałem przelew za ubezpieczenie na życie :p no dane musisz im pokazać ;) wczoraj po 15 wysłałem im dokumenty, dziś o 12 konto aktywne. Pozdro

Q 0

qbaaa3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też nie dostałem maila. Wczoraj im wysłałem dokumenty, a dziś już mi odblokowali konto ????

1 3

1905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nic ja wczoraj wysłałem,ale samo zdjęcie dowodu i to maila napisałem po polsku.Przed chwilą napisałem po angielski i wysłałem im dowód + skrill + przelew bankowy.Zobaczę jak to wszystko się potoczy ;d

1 3

1905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no,to jest jakaś przesada - wysłałem im zdjęcie dowodu z obydwu stron,zdjęcie konta na skrillu + do tego zdjęcie przelewu internetowego z mojego konta bankowego a otrzymuje wiadomość:
Dear Client,

Thank you for providing us with the documents requested.
To fully verify your account, we kindly ask you to provide us with a copy of a valid proof of address, such as any home utility bill ( excluding mobile bills) or bank statement, in your name and not older than 90 days.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
1 3

1905

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie przychodzą na mnie żadne rachunki - może być zdjęcie listu z bet365? :&gt;

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
limit 4€ naa itf-a ale mozna zagrac ponownie za 4€po takim samym kursie bo kursy bardzo wolno spadaja