>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betgun bonus 120 zł - pomożcie!!!

M 0

mieczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie skorzystałem z promocji starter w betgun.Wie ktoś z Was co się dzieje w sytuacji gdy przegram cały bonus? Czy wtedy mój depozyt jest zabierany czy dalej mogę nim obracać a potem go wypłacić?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
jeśli przegrasz cały bonus to zostaje jeszcze Ci depozyt który wpłaciłeś, którego nikt Ci nie odbierze. Z tego co wiem to aby wypłacic trzeba obrócic i bonus i depozyt. Oba chyba 2 razy ale mogę się mylic ;)

pozdro

M 0

mieczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli przegram bonus to jak mam go obrócić? Chodzi mi o to czy w takiej sytuacji będe mógł wypłacić sam depozyt po obróceniu? w każdym razie dzieks za odpowiedź nikifor!

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
aha. myślę że jak obrócisz depozyt określoną ilośc razy to powinieneś bez problemy wypłacic. Ale dla pewności zapytaj się jeszcze eksperta na livechacie ;) tam powinni Ci wszystko dokładnie wytłumaczyc ;)

pozdrawiam 8)

M 0

majkx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz kozystalem z tego bonusu i to jest tak : chyba w zakladce my account czy cos takiego masz kwote bonusu ktora musisz obrócic..i w momencie kiedy pzrgrasz caly bonus, w miejscu gdzie jest napisany wymagany obrót jest 0,00. czyli juz nie muszisz obracac....ale swoj depozyt musisz obrucic 3 razy..z kursem min 1.4....kichaaa...