>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betfan zawiesza działalność?

B 172

bmoran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W 2018 roku tylko 2 bukmacherow przenioslo zyski. To STS, Fortuna. Reszta bukow z licencja wszystko na minusie. STS przyniosl zysk na poziomie 164 mln zl zas Fortuna na poziomie 78 mln zl. Totolotek 11 mln zl na minusie zas Forbet 2 mln zl. Reszta na minusie ale nie ma danych. Totolotek poza tym niedawno zostal przejety przez niemiecka firme i generalnie jego udzial w rynku bardzo spadl. Jakbym mial strzelac kto na ten moment jest w TOP 3 to powiedzialbym, ze STS, Fortuna i Forbet. Sytuacja Forbet od 2018 roku sie poprawila wiec mysle, ze sa w TOP 3.
Ale co ma zysk do miejsca w rankingu? Zysk i jego wyplata w dywidendzie to podwojne opodatkowanie, ktorego nikt nie chce. Zreszta wiele jest firm, ktore zostaly zalozone z 20 lat temu i przynosza strate na papierze rok w rok. Liczy sie obrot, jesli mamy mowic o pozycji na rynku.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos podobny problem? Chcialem cos pograc tuz przed tym jak ich strona padla i pozniej myslalem, ze ten komunikat jest z tym zwiazany. Teraz dalej mam ciagle ten sam komunikat wszedzie. Obojetnie co bym kliknal nawet stawka 1zl to za kazdym razem blad i ta informacja. Na czacie u tych glupkow sie niczego nie dowiedzialem bo "nie mamy wgladu na limity gracza". Jest komunikat abym skontaktowal sie z biurem obslugi gracza a tam mi mowia, ze nie maja wgladu w limiti i nie moga mi pomoc. Tutaj wrzucam moze ktos ma podobnie. Moze po prostu tak mi konto zlimitowali, ze juz nic nie moge postawic no ale.. dziwne.

1589573662314.png

A 0

adamek04

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieruszów
Dla mnie betfan to najlepszy buk do darta. Praktycznie tylko to gram. Rozliczenia maksow nawet w trakcie meczu. Tego nie mam nawet na uni. A oferta bardzo dobra

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Dla mnie betfan to najlepszy buk do darta. Praktycznie tylko to gram. Rozliczenia maksow nawet w trakcie meczu. Tego nie mam nawet na uni. A oferta bardzo dobra

Na rynku jest 2-3 dostawców zakładów live, z których korzystają bez wyjątku wszystkie buki. Więc to samo będziesz miał w 90% innych firm, korzystających z tego samego dostawcy co betfan.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
widzę, że kolega ma małe pojęcie - dostawcy są większości Ci sami, różne są marże i pozostałe konfiguracje zakładów

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
glupa palisz? masz wogole jakies pojecie na ten temat? czy cos tam uslyszales i probujesz Pana forum zgrywac?

A 1

andrusek1905*

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeden z Was piszę o live, drugi prawdopodobnie o zakładach przedmeczowych. I się bedziecie przekrzykiwać zamiast sprobować zrozumieć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mrmrk +1 Punkty (Glos rozsądku)
C 0

cinek773

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie to marne pocieszenie ten freebety 10 zł. Jak narazie nie mam wypłaty która zlecilem. No i bonus mi wygasł w trakcie jak oni mieli te swoje problemy. Mam czekać na decyzje

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Kasę powinieneś odzyskać, gorzej z bonusem. Trzymam kciuki żeby przedłużyli czas jego ważności o te trzy dni.

PS. Zwracam honor, mam ten freebet 10 zł. Bardzo sprytnie schowany i niemal niezauważalny gdy jest się nieświadomym jego istnienia, ale jest.

C 0

cinek773

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie ja go przypadkowo zobaczyłem. Myślałem że to może rekompensata za ten utracony bonus. Trochę lipa bo chyba on jest bez mnoznika. Taśmę jakaś można puscic

C 0

cinek773

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry za spam ale czeka ktoś jeszcze na wypłatę od nich oprócz mnie? 4 dzień leci...