>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betfair - pytania, sugestie, problemy związane z tradingiem.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak to jest w przypadku Correct Score? Tutaj rynek jest in-play aż do końca
Tu polowanie na jelenia trwa do końca, a to kurs 280, a to 1000... ;)

9adrian2 37

9adrian2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kresy Wschodnie
Witam, mam pytanko ???? Czy użytkownicy betfair z walutą np USD mogą zakładać się z graczami, którzy grają za euro bądź funty ? Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź. pozdrawiam.

K 0

karolus1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscielec
Witam Banalne pytanie Jeżeli Back jest po kursie 1,4 a Lay po 1,42 Kupuje Backa to musze czekać jak Lay spadnie o 3 ticki i dopiero zarabiam 1 tick na Backu?

M 307

marok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam Banalne pytanie Jeżeli Back jest po kursie 1,4 a Lay po 1,42 Kupuje Backa to musze czekać jak Lay spadnie o 3 ticki i dopiero zarabiam 1 tick na Backu?
gdy back kupiony po 1,40 to zysk masz wtedy gdy lay jest niższy czyli 1,39 w tym wypadku, czyli tak, lay musi spaść o 3 ticki abyś zarobił ????

O 0

odorus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiem?
Mam pytanie odnośnie dość często blokowanych meczy.
Mamy kasę w grze, pada brameczka, chcę wycofać kasę ale rynek od bramki w pierwszej połowie do końca meczu jest już suspended.
Czy jest szansa na reklamację czy poprostu mają gdzieś żale graczy?

B 0

berst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nic nie zrobisz, taka zabawa, trzeba trochę grosza u jakiegoś buka mieć i przy zawieszeniach, jak większa kasa to kontrować.

O 0

odorus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiem?
Dzięki za odpowiedź, tak też zrobiłem ale niestety taka sytuacja i tak prowadzi do sporej straty. :-|

F 21

fraktal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
torun
Mam pytanie odnośnie dość często blokowanych meczy.
Mamy kasę w grze, pada brameczka, chcę wycofać kasę ale rynek od bramki w pierwszej połowie do końca meczu jest już suspended.
Czy jest szansa na reklamację czy poprostu mają gdzieś żale graczy?
Jeśli masz inne konta i kasę to możesz zrobić kontrę. Jeśli masz konto tylko na betfair spróbuj w takiej sytuacji skontrować na sportbooku.

L 0

lambud1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Czy oprócz /data.betfair.com/ są jeszcze gdzieś wyniki archiwalne z betfair bo na tym nie mogę się połapać.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
04.03.2017 godz 16:49
Gra Anglia itd... ;)
Czy działa Wam giełda? U mnie wszystko zawieszone.
Awiaria? Nie sądzę. Przypadek? Nie sądzę.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli dobrym pomysłem było wycofanie monet stamtąd ????
Zostały Grosi(c)ki więc za nie się pobawię.

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety także potwierdzam,a dokładniej BF nie będzie obsługiwać graczy z Polskim adresem zameldowania więc niestety trzeba będzie kombinować ,a raczej po prostu załatwić sobie potwierdzenie innego adresu i lecieć na zagranicznym VPN.Cóż trzeba się będzie odezwać do znajomych w UK bo niestety innej opcji nie ma

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
betfair będzie akurat najłatwiejszy do ogarnięcia, jak pisali poprzednicy im tylko przeszkadza polski adres zameldowania na Twoim koncie, zmieniasz na jakiś zagraniczny, organizujesz sobie jakieś lewe potwierdzenie i grasz dalej, nie będą wnikać dalej ;)

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
betfair będzie akurat najłatwiejszy do ogarnięcia, jak pisali poprzednicy im tylko przeszkadza polski adres zameldowania na Twoim koncie, zmieniasz na jakiś zagraniczny, organizujesz sobie jakieś lewe potwierdzenie i grasz dalej, nie będą wnikać dalej ;)

Z tym lewym to bym się zastanowił,jeśli ktoś robił weryfikacje KYC to wie o czym mówię.Zresztą o czym my mówimy.Adres w Anglii konto w którymś z banków i VPN tyle w temacie.Tyczy się to także innych bukmacherów.W tym wszystkim chodzi o to że mieszkając w PL zgodnie z ustawą nie możesz uczestniczyć w grach hazardowych u operatorów bez licencji,a nie zakaz gry dla polaków.Szkoda tylko że Pinnacle wyszedł z UK bo to było najlepsze zabezpieczenie w przypadku awarii na BF.W sumie szybko ruszyłem z tematem i wybieram się do UK jakoś w drugim tygodniu kwietnia żeby to załatwić także będę informował na bieżąco jak traderzy,przepraszam &quot;hazardziści&quot; :grin: mają sobie radzić z tym problemem

Pozdrawiam

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będzie tak kolorowo jak piszesz. Nie będą wnikac? Powodzenia