>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betfair-automatyczne wychodzenie z rynku

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, jest może jakiś program (może być płatny), który (po moim wcześniejszym wejściu) z automatu wyjdzie z rynku, jeśli pojawią się kursy pozwalające na osiągnięcie określonego zysku (np 2%) przy jednoczesnym pilnowaniu i ewentualnym wyjściu przy stracie (np 1%). Grać mam zamiar w przerwach, kiedy zmiany kursów nie będą drastyczne.

ps. Jeśli moje pytanie jest w jakiś stopniu głupie, to przepraszam, początkujący.
Pozdrawiam

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Chodzi Ci o stop loss czyli cięcie strat jak kurs zacznie iść w drugą stronę tak? Zysk natomiast jak wejdzie na satysfakcjonujący nas kurs i żeby samo sprzedawało tak? scapling?
Jest sporo programów mających dużo opcji, najpopularniejsze to Geeks Toy Bet Angel czy Fairbot . Sa one płatne, nie wiem czy jest jakiś darmowy teraz ale mają opcje paru dni za free do wypróbowania( kiedyś tak było)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi Ci o stop loss czyli cięcie strat jak kurs zacznie iść w drugą stronę tak? Zysk natomiast jak wejdzie na satysfakcjonujący nas kurs i żeby samo sprzedawało tak? scapling?
Jest sporo programów mających dużo opcji, najpopularniejsze to Geeks Toy Bet Angel czy Fairbot . Sa one płatne, nie wiem czy jest jakiś darmowy teraz ale mają opcje paru dni za free do wypróbowania( kiedyś tak było)
Dokładnie o to mi chodzi. Dzięki za odpowiedź i podrzucenie terminu &quot;scapling&quot;, muszę się temu przyjrzeć.