>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetClick - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
bombello 2

bombello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Posiadam wiele kont i mam pytanie odnośnie BetClick czy tylko mi sie tak wolno wszystko ładuje na tej stronie czy także wszytkim?? i czasem nie działają mi niektóre gry w kasynach a nawet moge powiedziec ze niektóre tylko działają ???? Np w Tobet lub BAH nie mam takich problemów tam jest super z wczytywaniem!

jannek 389

jannek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam, jaki jest czas weryfikacji dokumentow w betclic? dokumenty wyslalem przez Moje konto----&gt; moje dokumenty (nawet 2 razy) ponad tydzien temu, a w statusie ciagle pisze &quot;nie otrzymalismy dokumentow&quot;
Pozdrawiam

blads 187

blads

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisz maila do nich zamiast wysyłać kolejne partie dokumentów ???? To wystarczy miałem podobny problem jeden mail wystarczył :p

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Ja miałem weryfikację w 1h po wprowadzeniu dokumentów na stronę. Wprowadź jeszcze raz i napisz że wprowadziłeś i od razu będzie ????

A 13

adiczeks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ja mam pytanie odnosnie tego ZAKŁADU BEZ RYZYKA czy to jeszcze aktualne i czy bonus obowiazuje wplate z MONEYBOOKERS?
A najlepiej jak my ktos byl taki dobry i wkleil warunki tej promocji bo nigdzie znalezc nie moge :/

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ja mam pytanie odnosnie tego ZAKŁADU BEZ RYZYKA czy to jeszcze aktualne i czy bonus obowiazuje wplate z MONEYBOOKERS?
A najlepiej jak my ktos byl taki dobry i wkleil warunki tej promocji bo nigdzie znalezc nie moge :/
Obowiązuje promocja.
Nie obowiązuje przy wpłacie przez Moneybookers.
Więcej szczegółów znajdziesz w odpowiednich tematach na forum, np.

Betclick 55 PLN

B 0

bonzogonzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
zarejestrowałem się na betclicu, niestety nie wszedł mi pierwszy zakład za 55zl, kase mi zwrócono, następny zakład mi wszedł, minęły 3h i mam napisane że ten zakład jest w trakcie - moje zakłady (1). Czytałem, że czasem ten buk zamula z wynikami. Dodam że nie wysłałem im żadnych dokumentów w jpg. Może to jest przyczyna, jaki dokument mam im wysłać, dowód z dwóch stron, bo pewnie będę musiał podesłać w przypadku wypłaty sianka na konto.
Dzięks za odpowiedź ;)

blads 187

blads

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja powiem tak. Expekt mnie strasznie zawiódł, Bet at home też (nie chodzi o jakieś wałki z kasą poprostu o support) Gram w betclic od jakiegoś roku czynnie, wielokrotnie robiąc dość spore wypłaty. Złego słowa nie powiem na temat wypłat bo są szybko...Pierwsza pamiętam trwała jakieś 5 dni a teraz po 3 dniach maks mam kase (zdarzały się nawet 2 dni) Support na najwyższym poziomie zawsze z nimi złapiesz kontakt. Kursy i oferta jest uboga czasem tu się muszę zgodzić dlatego powoli szukam innego buka ???? Tego naprawde polecam bo są całkiem wporządku aha skan dowodu będzie konieczny przy pierwszej wypłacie !

bombello 2

bombello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Moze ktoś mi pomoże. Gdy klikam na różne ikony w kasynie aby zagrać w daną gre komputer nie reaguje i po prostu nic się nie dzieje. Dopiero jak jest jakas gra powyzej tam gdzie teraz &quot;spędź święta z kasynem BetClic&quot; wtedy naciskam i jest normalnie o co chodzi??

lucki 0

lucki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
a ja mam dwa pytania na temat pierwszego zakładu.. Wpłaciłem właśnie 55PLN żeby zagrać ten zakład bez ryzyka.
1) Jeśli przegram to zostanie mi zwrócona stawka (55PLN) i czy moge ją od razu wypłacić?
2) Jeśli wygram to całą wygraną kase moge wypłacić?

bombello 2

bombello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
a ja mam dwa pytania na temat pierwszego zakładu.. Wpłaciłem właśnie 55PLN żeby zagrać ten zakład bez ryzyka.
1) Jeśli przegram to zostanie mi zwrócona stawka (55PLN) i czy moge ją od razu wypłacić?

1) Tak
2) Tak

????

K 0

krzych1921

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy te 55 PLN można rozłożyćna czynniki pierwsze czy też trzeba ostawić jeden Kupon za 55 ?

lucki 0

lucki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
można postawić kilka typów na na kuponie żeby byc obięty promocja cashback 55zł? jesli tak to jaki jest minimalny kurs?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Jak singiel to tylko 3 drogowy, AKO też może być tutaj 3 drożne już nie są wymagane, nie ma minimalnego.

lucki 0

lucki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
aha dzieki ???? Na pewno dzisiaj obstawie wygraną Liverpoolu tylko że kurs jest 1.40 więc troche mało :p chciałbym jeszcze cos dorzucić:p macie jakis dobry typ ? ????

M 0

miscuniomch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jest nadal ta promacja na bilety lecha??
bo cos dawno aktualiacji tabeli nie bylo.

B 7

buklak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Postawił ktoś w piątek mecz Airbus UK - The New Saints?
W piątkowej ofercie był ten mecz, postawiłem bez wahania na gości. W piątek okazało się, ze ten mecz faktycznie zaplanowany jest na niedzielę, dzisiaj został przełożony. BetClic twierdzi, że nie może ingerować w kupon i trzeba czekać do rozstrzygnięcia zdarzenia i nie można policzyć tego spotkania po kursie 1.00.

Wygląda na to, że mogę czekać i miesiąc, bowiem nie wiadomo, kiedy te spotkanie zostanie rozegrane. Fajny sposób na zamrożenie środków, ale jaki to ma cel ????

Status
Zamknięty.