>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclick bonus 60 zł na zakłady sportowe!

Status
Zamknięty.
M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi przyszly od nich dwie promocje ta zagraj w gry za 40 i druga wplac 50 podwimy do 50 moge skorzystac z obu?

M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie o obeznanych wiec wplacilem 50 zl podwoili mi to do 100 zlecilem od razu wyplate 50 zl a bonus 50 przewalilem ale teraz chcialbym skorzystac z tej promocji zagraj w gry za 40 dostaniesz 60 na zaklady i czy jak teraz anuluje wyplate to czy czasem nie bede musial obracac tego bonusu 50 zl jak to jest wie ktos?

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie o obeznanych wiec wplacilem 50 zl podwoili mi to do 100 zlecilem od razu wyplate 50 zl a bonus 50 przewalilem ale teraz chcialbym skorzystac z tej promocji zagraj w gry za 40 dostaniesz 60 na zaklady i czy jak teraz anuluje wyplate to czy czasem nie bede musial obracac tego bonusu 50 zl jak to jest wie ktos?
Bedziesz musial go obrocic.
Musisz czekac jak betclick zaakceptuje wyplate ????
Wtedy wplacasz ponownie i jest ok ????

S 0

siemanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze mi ktos wyjasnic o co chodzi w tych grach ?
bo jak chce zagrac dla zabawy, to wyskakuje mi jakis blad i moge grac tylko za kase

edit: dobra rozkminilem tego silvera (chyba ???? )

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skorzystałem z bonusu obróciłem wszystko wczoraj doszła wypłata na konto
Kogo to interesuje ???
Aaaa bonus przyznaja dopiero 11 maja :zoltakartka:

R 40

rodzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Michaszek250 -&gt; w takiej sprawie pisz do supportu(jeśli masz pocztę na onecie - to możesz nie uzyskać odp bo mają jakiś problem z odp na tą pocztę - wszystko przez filtry onetu) a najlepiej jak porozmawiasz na liveczacie (dowiesz się od nich wszystkiego - szybko i konkretnie odp na wszystkie pytania).

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
a tego bonusu 60zl brak...
Tak bo nie maja nic innego do roboty jak siedziec od polnocy i dodawac bonusy... Nie bedziesz mial do konca dnia wtedy bedziesz mogl miec pretensje.

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa-Huta
mają czas do 23.59 więc jutro będzięcie mogli narzekać jak nie dostaniecie...

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
ile wy macie lat? masz wyraznie ze bonus dodadzą do godziny 23:59 wiec nie płacz i czekaj cierpliwie

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pisałem na 1 stronie, że kiedyś coś takiego zrobiłem i nie dostałem bonusu, dopiero musiałem wysyłać te ich maile z promocją i się tłumaczyć... tyle zachodu było, że wolałbym podziękować ;) także jak niektórzy nie umieją uczyć się na błędach innych to będą je popełniać dalej ;) trzymam kciuki żebyście dostali te bonusy, ale jak Wam nie dadzą to będziecie się sami prosić :p Pozdrawiam ;)

G 0

grzesiex88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obiecanki cacanki ;p dodają za 3 dni jak sobie ogarną wszystko zostało im 17 min

Status
Zamknięty.