>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclick 55 PLN

Status
Zamknięty.
herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
postawiłem wczoraj 1 kupon: 5 meczy za te 55 zł i mialem do wygrania 600 zł . Nie wszedł mi 1 mecz. Oddali mi 55 zł . Zleciłem wypłate , poprosili teraz o skana dowodu ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jest jakas promocja zagraj w pokera za 50 zł (s&amp;g)i odbierz freebet 50 pisze niby dla nowych a ja dostalem maila nic wiecej nie wiem bo chyba support sobie wolne zrobil

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Oficjalnie do 10 dni roboczych, a praktyka to tak jak Nikifor mówi następny góra drugi dzień po zleceniu.

D 0

darkness202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsza wypłatę dostałem na drugi dzień, drugą zleciłem w czwartek i do dzisiaj ni ma kasy ;)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
kolejna promocja dla wybranych takze poszperac maile (wiadomosc reklamujaca zaklady jednak przedstawia takze mozliwosc skorzystania z bousa w kasynie
tym razem nalezy zagrac w kasynie za 50 zl na dowolnej grze by za kilka dni odebrac bonus 50 zl na zaklady ktory obracamy 3x I WYPLACAMY

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ dla nich za tą promocję.. ;)
Postawiłem, przegrałem, zwrot pieniędzy po 2 dniach i wszystko jest ok.

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez pomyłkę założyłem konto w betclicu w Euro, i chciałbym dokonać depozytu, czy są pobierane jakieś prowizje z przewalutowanie z PLN na Euro(przelew z mbanku). Przelew chcę zrobić korzystając z przelewy24, ale nie widzę tam takiej opcji jest tylko zwykły przelew. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypytaj się support może zamkna konto i bedziesz mógł otworzyc nowe w PLN ale myślę że nie będzie problemu o ile przez P24 można w € wpłacać

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Więc wysłałem zapytanie w związku z zamiana z EUR na PLN, gość z supportu kazał zamknąć konto i otworzyć nowe, oraz kazał przesłać stary login i nowy aby przenieś cashback na nowe konto już w PLN, dopiero teraz mam opcję do przelewów 24 jak tylko wejdę w menu wpłaty. Mają szybki support✅

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam pytanie dla tych co dostali jakiś bonus od depozytu w zakładach bukmacherskich,\
czy ci co dostali tego maila i bonus mieli na koncie jakiś nieobrócony bonus?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Mistrzunio Twoje gmatwanie banalnych spraw już mnie nie dziwi, ale spróbuj chociaż troche sprecyzować i skonkretyzować pytanie.

Status
Zamknięty.