Czy Betclick i Expekt są jakoś połączone (praktycznie ta sama promocja,szata graficzna) ? Czy mogę spokojnie jak skorzystałem z cashback'u w Expekt otworzyć konto i skorzystać z tego w Betclick ?
Czy Betclick i Expekt są jakoś połączone (praktycznie ta sama promocja,szata graficzna) ? Czy mogę spokojnie jak skorzystałem z cashback'u w Expekt otworzyć konto i skorzystać z tego w Betclick ?
to jeden kapitał jest, ale możesz spokojnie skorzystać z Cashback w Expekt i Betclic.
Nie ma z tym problemu, bo jeden kapitał, ale dwie firmy są, sam korzystałem kiedyś z cashback w expekt i betclic
ps. jak mi nie wierzysz to wbij do nich na czat, który działa od 10 do 22 i się zapytaj ????
Miałem kiedyś konto n betclicku o którym zapomniałem. Postawiłem tam jeden zakład, który nie wszedł i to moja cała historia z tym bukiem. Chciałbym teraz założyć nowe konto, aby skorzystać z promocji cashback'u. Jest taka możliwość?
To że ty zapomniałeś nie znaczy że ich serwery też. Zapewne wykryją dane osobowe nawet jak założysz nowe konto. Ostatecznie możesz założyć nowe konto i najpierw zapytać supporta czy się kwalifikujesz. Na 99% to nie przejdzie ale spróbować nic nie kosztuje. Mnie Betclic jakiś rok temu nie chciał uwzględnić w cashbacku tylko dlatego że ktoś z tego samego IP już skorzystał z promocji. Pewnie dlatego że to była wówczas legendarna oferta o której było głośno nawet poza forami bukmacherskimi, a u mnie z kilkaset osób ma ten sam numer. Dobrze że właśnie pytałem się supportu zanim wtopiłem hajs.
Siemka, założyłem konto na Betclic. Mam do Was pytanie - czy ta promocja automatycznie działa przy pierwszym zakładzie, czy coś trzeba klikać dodatkowo?
Siemka, założyłem konto na Betclic. Mam do Was pytanie - czy ta promocja automatycznie działa przy pierwszym zakładzie, czy coś trzeba klikać dodatkowo?
Mam już konto tutaj ale chciałbym założyć je także u swojej dziewczyny, tylko teraz takie pytanie:
czy jeśli się kilka razy logowałem na swoim koncie u niej to nie będzie problemu z uzyskaniem bonusu?
dane będą inne, adres też i numer konta bankowego również
Jak chcesz stracić pieniądze to dobry sposób.
Bonus Ci się wyświetli przy założeniu konta i potencjalnie będzie wszystko OK, ale czy przejdziesz weryfikację dokumentów i czy zatwierdzą Ci wypłatę to już wątpliwe.
Gościu nikt ci nie powie na 100%. Może się uda. Ale wielu już było tutaj takich co wyklinali betclic od złodziei itp. gdzie sami próbowali kombinować. I się nie udało. Jak chcesz to kombinuj, uda ci się to zarobisz. Ale jak ci anulują ewentualny zwrot, to nie wyzywaj bukmachera od złodziei.
Idioto, nie wpadles na to, ze betclic czyta to forum i wlasnie przez takih baranow jak Ty jest coraz mniej dobrych promocji albo sa coraz wieksze obostrzenia. Chcesz probowac to rob, najwyzej stracisz 200zl, ale nie pisz publicznie o tym.
Panowie mam takie pytanie, jest mowa, że w zakładzie mają być przynajmniej trzy opcje, 1, X, lub 2, a jeśli zrobię ako z kilku samych awansów w najbliższej fazie el. lm to będzie się to liczyć ? Wiadomo, że awans lub nie to są dwie opcje a mowa jest o trzech. Chyba, że to dotyczy tylko singla ?
Pytania typu jak ostatnie są po po prostu porażające, piszę jak byk w regulaminie, że zakład pojedynczy złożony z trzech opcji wyników lub dowolny zakład wielokrotny, więc naprawdę nie mam pojęcia z całym szacunkiem do kolegi jak można zadać takie pytanie, jasne że można możesz sobie najmniej dwa a nawet 20 czy 30 takich awansów obstawić