Czy promocja nadal aktualna? Bo z tego co widzę na ten moment faktycznie zwracają do 200 zł ale przy obstawieniu 5 wyników, jeśli podasz tylko 1 zły wynik. Czy może dostrzegam inną promocję? Mogę ewentualnie prosić linka?
2. musisz postawic gdzie jest opcja 1 x 2 , inne nie biora udzialu.
Dostrzegasz inną promocję, dostępną dla wszystkich.Czy może dostrzegam inną promocję? Mogę ewentualnie prosić linka?
Miał ktoś problemy z rejestracją? Ja w tej chwili wpisuje dane jest wszystko dobrze i jak klikam zarejestruj to wyskakuje mi dalej okno do rejestracji z tym, że niby login i email zajęty, ale jak zaczynam jeszcze raz to wpisywać to mogę normalnie wpisać jako wolny. Nie da się zalogować, ani dać przypomnienia hasła bo login i email nie są w bazie danych ????
I jeszcze jedno pytanie odnośnie promocji. Czy mogę z niej skorzystać jeśli na betclicku kiedyś konto miał mój tata(ten sam adres i nazwisko), ale ani razu z niego nie skorzystał, nie było nic wpłacane.
Promocja jest dalej aktualna ? Z tym zwrotem bez obracania?
Pamietaj ze bukmacherzy na ogol nie lubia kobiet wiec moga dzwonic w celu potwierdzenia danych i co grala itd...Lepiej nie ryzykuj taka moja rada...To nie bah....korzystałem juz kiedyś z tego bonusu
ale mieszkajac pod starym adresem,
jakbym teraz zalozył konto na zone ( wiadomo te same nazwisko)
ale juz tez nowy inny adres
moge skorzystac z bonusu, tzn ona, chyba nie bedzie problemu?
Zakład wygrywa, wygrywasz tyle ile na kuponie.Jeśli wpadnie remis to też dostanę zwrot?
Bo zamierzam wpłacić 200zł ????
DostanieszCzy jeśli wpłacę 200zł i zagram 3 mecze na 1 kuponie za całość po kursach 1.3 , 1.4 , 1,6 i nie wejdzie kupon dostanę moje 200zł czy muszę zagrać 1 mecz na kuponie tylko
takCzy jeśli przegram 200zł mogę od razu wypłacić na moje konto zainwestowane pieniądze ?
takCzy po np. zagraniu za 200zł i wygraniu 500zł mogę całość od razu przelać do Siebie na konto ?