>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclic zablokował konto

I 0

iluvatar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata nie została zrealizowana a dzisiaj konto zablokowane. Wpłaty przyjmowali bez problemu, przy wypłacie otrzymałem taką odpowiedź od Betclic:

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wypłata nie została zrealizowana a dzisiaj konto zablokowane. Wpłaty przyjmowali bez problemu, przy wypłacie otrzymałem taką odpowiedź od Betclic:
Też coś takiego dostałem ???? wygrałem pare tysi wczoraj i dzisiaj dostaje bloka ????

E 0

el-maniaque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Ja wczoraj także chciałem zalogować się na Betclic i dostałem komunikat, że moje konto jest obecnie zamknięte i tak dalej. Wysłałem maila i mi odpisali, że zamknęli mi konto bo się połapali, iż gram z niedozwolonego kraju, że zwrócą mi kasę i tak dalej. Wysłałem więc im kolejnego maila z zapytaniem, jak to się ma do tego, że Betclic spowrotem w Polsce jest legalny. Czekam na odpowiedź.

G 0

gamemaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja wczoraj także chciałem zalogować się na Betclic i dostałem komunikat, że moje konto jest obecnie zamknięte i tak dalej. Wysłałem maila i mi odpisali, że zamknęli mi konto bo się połapali, iż gram z niedozwolonego kraju, że zwrócą mi kasę i tak dalej. Wysłałem więc im kolejnego maila z zapytaniem, jak to się ma do tego, że Betclic spowrotem w Polsce jest legalny. Czekam na odpowiedź.
Niezłe cwaniaki . Doszła ci kasa ?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
tez wczoraj im wyslalem maila, dostalem odpowiedz jak kolega wyzej ale kasy jeszcze nie ma.

E 0

el-maniaque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Niezłe cwaniaki . Doszła ci kasa ?
NIe doszła. Najgorsze, że nie pamiętam jakie konto miałem wpisane bankowe w swsoim koncie gracza i czy w ogóle miałem wpisane.
Skąd w ogóle macie takie info ze Betclic jest w Polscd legalny. Pierwsze słyszę.
wejdź na: www.betclic.pl - tam jest info, że wkrótce wracają do polski, od wrze śnia mają pozwolenie na prowadzenie zakładów w PL Są też na ten temat artykuły w necie.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Długo czekałeś na odpowiedz ? bo ja do nich napisałem i narazie zero odzewu.
godzina, dwie i mi odpisali - raczej wiadomosc z automatu do wszystkich, bo z expekt dostalem identyczna dzien wczesniej.

E 0

el-maniaque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
godzina, dwie i mi odpisali - raczej wiadomosc z automatu do wszystkich, bo z expekt dostalem identyczna dzien wczesniej.
Ja napisałem 3 maile z zapytaniem różnej trecś i 3 razy ta samo odpowiedź z automatu. Zawiodłem się bo bardzo lubię tam obstawiać.

M 0

mw1909

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi tez tylko automat odpowiadal. Pisalem i po polsku i po angielsku. A jeszcze wczoraj zaklady stawialem. Kasy nie dostalem poki co.
Wie ktos o co chodzi w ogole czemu Polske zablokowali..?

L 16

lukas85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siedzicie w bukmacherce mniemam nie od wczoraj a pytacie o takie banały czemu zablokowali wam konto. Od dawna wiadomo że betclick dostał polską licencję więc wejdzie na polski rynek legalny i kwestia czasu było kiedy wam zablokują konta. Teraz będzie mogli tam grać po odliczeniu polskich podatków.

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lukas85 masz rację, że trochę tu wszyscy zaspali ale może ktoś jeszcze tak jak ja liczył, że skoro będą legalni to tylko dojdzie podatek...a żadne zamykanie konta nie będzie wchodzić w gre. Ja wpłacałem przez ecopayz i tak też bym chciał tą kase odzyskać... natomiast dostałem takiego samego maila jak wszyscy po angielsku, że proszę podać nr konta i nr IBAN a kase przeleją... Pytałem ciotki z banku, że pare tysi na konto jednorazowo nie będzie obchodzić banku... nie zainteresuje i nie będą tego zgłaszać... także od strony banku luzik.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja wlasnie dostalem wyplate na Ecopayz ???? ale nie mialem maila aby podac numer konta, tylko ze zwroca kase na zapisane na koncie zrodlo platnosci.

G 0

gamemaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Lukas85 masz rację, że trochę tu wszyscy zaspali ale może ktoś jeszcze tak jak ja liczył, że skoro będą legalni to tylko dojdzie podatek...a żadne zamykanie konta nie będzie wchodzić w gre. Ja wpłacałem przez ecopayz i tak też bym chciał tą kase odzyskać... natomiast dostałem takiego samego maila jak wszyscy po angielsku, że proszę podać nr konta i nr IBAN a kase przeleją... Pytałem ciotki z banku, że pare tysi na konto jednorazowo nie będzie obchodzić banku... nie zainteresuje i nie będą tego zgłaszać... także od strony banku luzik.
I jak doszła ci kasa już na konto ? Bo ja narazie nie i zaczynam sie cykać ./ kasa doszła uff

E 0

el-maniaque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Również otrzymałem swoje środki od Betclic na moje konto bankowe.
Rozumiem, że jak Betclic będzie dostępne już w Polsce na nowych zasadach, to konto będę musiał założyć na nowo?