ja ostatnio wyplacalem na konto bankowe i nastepnego dnia kasa juz byla, wiec jest to mozliweJak dlugo ostatnio ida wyplaty na konto bankowe? Po dzisiejszym zrealizowaniu juz wyplaty przez Betclic jest szansa ze jut dojdzie kasa?
skoro nie odpuszczasz to wykonuj ich prośby i przedstawiaj dokument za dokumentem.Uwaga!!! Pomocy!
Witam mam problem z wyplata pieniedzy. zablokowali mi konto z powodow bezpieczenstwa. wiec wyslalam dowod tozsamosci legitymacje studencka i prawo jazdy a oni wymyslaja nowe problemy i caly czas potrzebuja czegos nowego. wiec wyslalam screen z banku. teraz panowie z betclic wymyslili sobie ze mam zrobic scan potwierdzenia miejsca zamieszkania po ktory musze isc do banku i musi znajdowac sie na nim pieczatka banku.
poprostu zenada z tym betclic. co mail wydaja sie coraz bardziej smieszni.... Wzbudzaja wizerunek naciagaczy i oszustow. Nie polecam! Co mam robic? jestem pewna ze po tym jak wysle im scan oni znowu wymysla nic nowego. przeciez to oczywiste ze nie podrobilabym tylu dokumentow. prosze was o pomoc bo na pewno im nie odpuszcze
skoro nie odpuszczasz to wykonuj ich prośby i przedstawiaj dokument za dokumentem.
aż przestaną prosić o kolejne dokumenty. Niby banalne, ale właśnie tak się dzieje u buków. Nie pierwsza przechodzisz taką skomplikowaną weryfikację osoby.tak tylko to jest irytujace ze nie moge odyzkac sowich pieniedzy od miesiaca.Ile to moze trwac...
tak tylko to jest irytujace ze nie moge odyzkac sowich pieniedzy od miesiaca.Ile to moze trwac...
Na czacie w piątek kazaliście mi wysłac ponownie dokumenty poniewaz niby były nie czytelne wiec wysłałam... Chyba sami nie wiecie co juz chcecie....Odzyskać jak zaczniesz współpracować i doślesz to o co prosiliśmy.
Ostatnia informacja mam z czwartku, iż dosłałaś nam screen dokumentów, a nie scan.
Proszę to zrobić, szybciej zakończymy proces weryfikacji.
Ja mam informację w systemie tylko z czwartku.Na czacie w piątek kazaliście mi wysłac ponownie dokumenty poniewaz niby były nie czytelne wiec wysłałam... Chyba sami nie wiecie co juz chcecie....