>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betclic Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@Bsg
Temat poruszany, poczytaj troszkę. Wypłacać możesz tylko na konto osoby zarejestrowanej w Betclic
@knrd07
Wyślij skan i wszystko powinno być ok. Normalna procedura.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jednokrotny obrót o ile nie korzystasz z jakieś promocji z wymogiem większego obrotu.

C 748

crystiano07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ma ktoś doświadczenie z wysyłaniem Betclicowi paszportu? Dowodu jeszcze nie mam, a skorzystałbym z tej promocji, mogę im wysłać paszport czy legitymację, akceptują?

P 1

patryy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Jeśli złoże depozyt przez paysafecard do jaka jest później minimalna wypłata na konto bankowe?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wplacajac przez mb moge potem wyplacic przez mb czy tylko na konto ?? Nigdy nie byl mi potrzebny ten marny buk jednak mam na oku 1 zaklad i nie wiem czy warto zakladac pod to...

M 14

mrbork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wręcz musisz na mb. zazwyczaj jest tak, jak wpłacasz, tak wypłacasz

B 0

bls1899

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam zamiar zalozyc konto na betclick, w polu adres (chodzi zapewne o ulice i nr domu) gdy chce wpisać nazwę to nie można tam użyć polskich znaków czyli np &quot;ń&quot;, w innych polach można co mnie zdziwiło, czy to normalne ?
Mam jeszcze pytanie odnośnie wpłaty i skanu. Czy po zarejestrowaniu się będzie podany nr konta? no i czy ten skan mam sam słać, czy jak ktoś o niego poprosi w mailu ? pozdro

B 0

bosmanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miał ktoś z Was może podobny problem przy wplacie pieniedzy. Otoz gdy wpisuje kwote, którą chce wplacic i klikam wybierz bank... po chwili strona przeladowuje sie i wyskakuje okienko ze nie mozna wybrac banku, prosimy o kontakt - cos takiego. Gadalem z supportem, powiedzieli ze na maila mi cos przyjdzie, gdyz po zastosowaniu sie do ich wskazowek to jest odznaczenie w opcjach przegladarki &quot;zablokuj wyskakujace okienka&quot; dalej nie moge przejsc do wyboru banku. Sprawdzalem na 2 komputerach i dzieje sie to samo. O dziwo sprawdzilem na w innym miejscu, na innym ip to moglem przejsc do wyboru banku, ale nie chce tak wplacac, gdyz nie skorzystam z cashbacku wtedy. Znacie rozwiazanie?

A 11

ajron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Mam problem z wyplata pieniedzy, zlecilem wyplate poprzez MoneyBookers,zasugerowalem sie iz to natychmiastowy przelew,tylko nie mam tam konta. odzyskam pieniadze ktore Betclic przesłał do MoneyBookers gdy zaloze tam konto, ewentualnie co kto moze poradzic ??

S 0

szymonbobry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ździebko zraziłem się do betclic, kolejny dzień naprawiają opcję wypłaty za pomocą przelewu bankowego, ileż można...

damon85 0

damon85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ździebko zraziłem się do betclic, kolejny dzień naprawiają opcję wypłaty za pomocą przelewu bankowego, ileż można...
chyba już to naprawili a jak dla mnie BETCLIC bardzo duży plus za wypłaty na konto bankowe. rano 9:04 zleciłem wypłatę 9:15 dokonali przelewu i kasa jak sprawdzałem koło 18:00 jest już na koncie ???? POLECAM!!!

K 0

kaczorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. posiadam konto w ipko. chce wyplacic pieniadze ale musze podac Kod BIC (SWIFT): w ipko to jest
BPKOPLPW?

R 0

roldy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie podatku 12%, czy jeśli betclick nie odlicza podatku od wygranej to musze później ten podatek zapłacić żeby nie mogli się do czegoś przyczepić ?

dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Mam pytanie odnośnie podatku 12%, czy jeśli betclick nie odlicza podatku od wygranej to musze później ten podatek zapłacić żeby nie mogli się do czegoś przyczepić ?

Nie musisz, bukmachery internetowe mają to do siebie, że nie płacisz tam podatku...

D 9

denixior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kase u nich mam zawsze na drugi dzień bez żadnych problemów.