>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclic w roku 2020 - opinie

K 0

krism1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Cześć, chciałem Was zapytać o opinie o bukmacherze Betclic.

Wszystkie tematy/problemy jakie znalazłem dotyczą lat wcześniejszych a obecnie jak to wyglada?

To chyba jedyny zagraniczny bukmacher (siedziba na Malcie) z licencją na zakłady w Polsce. Dobre opinie słyszałem też o ich opcji cash-out.

Z góry dzięki za odp.

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Korzystam i cenię sobie. Zero problemów z wypłatami, dość łatwy do przyzwyczajenia się design. Niektóre zdarzenia mają całkiem atrakcyjne kursy.

K 0

krism1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak z wypłatami i kontaktem z obsługą klienta ? Na tle konkurencji przynajmniej na papierze wyglada to blado np brak czatu itd.

P.S. Jak w praktyce wygląda opcja cashout?

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Nie miałem żadnych problemów z wypłatą. Odnośnie obsługi klienta nie wypowiadam się, bo nie miałem potrzeby ☺
Jeśli chodzi o CashOut, to w ogóle nie korzystam z tej złodziejskiej funkcjonalności.

B 0

bartek1946

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam taki problem z aplikacją, może ktoś pomoże, często mi wyskakuję komunikat "brak połączenia z internetem" i robi się ciemny ekran,i żeby np. coś postawić,czy wypłacić cashout,muszę resetować telefon,i nie mogę też znaleźć,jak włączyć touch id,bo wpisywanie loginu i hasła za każdym razem to katorga.