>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetCity

J 18

joepike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wielkie dzięki. Po pół roku użytkowania dowiedziałem się że automatycznie nie są wyświetlane wszystkie firmy ????

K 122

konju1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1 dzień obstawiania MŚ w siatkówkę. Skuteczność bardzo dobra, bo 2 kupony nie weszły, a weszło 8. Grane za małe stawki i już limit na....2 grosze ???? Minus dla nich :/

pawlenty87 148

pawlenty87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no buk tragedia co do limitów. pograłem w niim 3 dni i kuż dorobiłem się limitu 0.2
euro i to wcale nie grałem dużymi stawkami max 50 euro a i nie ugrałem wiele bo ze 100 euro na czysto i już taki likit:/

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dlugo idzie wam wyplata na MB w ostatnim czasie ?

D 0

dawbal55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemanko, odświeżam temat bo mam pewne pytanko i pewien pomysł co do tego buka.

Otóż wpłaciłem sobie ostatnio skromne 10 euro na tego bukmachera, generalnie ciekawiły mnie bardzo linie na zawodników z NBA, postawiłem kilka zakładów przez 3 dni, wczoraj chciałem postawić kolejne to pojawiło się info o limicie, dobrze wam znanym - 0,01 euro i zmuszony byłem do wypłaty środków.

Ten buk ma bardzo niezłe opcje do grania i nie chciałbym z niego rezygnować. Stąd mam tutaj pomysł, może ktoś próbował, może ktoś wie: gdybym dajmy na to codziennie zakładał sobie nowe konto, z tego samego IP, z fikcyjnymi danymi, wpłacał z tego samego Skrilla co wcześniej, postawił 2-3 zakłady, poczekał na rozliczenie i z miejsca sobie wypłacał ewentualne wygrane na Skrilla, tą metodę ponawiałbym codziennie - istnieje obawa, że w tak krótkim czasie, dajmy na to 12 godzin mogą mi zablokować konto i środki na nim dostępne? Czy w tak krótkim czasie to niemożliwe żeby do tego doszli?

Byłbym bardzo wdzięczny za info,

Pozdro

D 0

dawbal55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem czy taka głupota, przy większych stawkach i wygranych jest to jakiś sposób tylko czy ta metoda tego samego Skrilla i nowego konta z tego samego IP wypali? Bo jesli nie dostałbym bana na starcie to z powodzeniem zarabiałbym na nim, buk ma naprawdę jedną z lepszych ofert co do NBA w świecie wszystkich internetowych bukmacherów

macieksokol 92

macieksokol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ja wiem czy taka głupota, przy większych stawkach i wygranych jest to jakiś sposób tylko czy ta metoda tego samego Skrilla i nowego konta z tego samego IP wypali? Bo jesli nie dostałbym bana na starcie to z powodzeniem zarabiałbym na nim, buk ma naprawdę jedną z lepszych ofert co do NBA w świecie wszystkich internetowych bukmacherów

akurat betcity uniemożliwia raczej takie praktyki poprzez blokowanie kont, co masz opisane stronę wstecz

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
(...)a milczenie złotem ;) tam kilka postów wstecz to o wyimaginowanych osobach, rób tak, przejdzie na 100%

M 0

machcio22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie co jest grane z tym limitem 0.01 euro mam :eek: gram sobie delikatnie doslownie 3 zaklady 2 wygrane 1 przegrany lacznie wygralem 10 euro z 6 postawionych i mam limit 0.01 ? to jakas kpina ? ???? blad ? czy o co chodzi :eek: bo az jak to zobaczylem smiac sie zaczolem

mpatrykb 131

mpatrykb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam słowa poprzednich użytkowników, 2 zakłądy : 1 win 1 loss i limit 0.01, szkoda czasu na tą śmieszną firmę, a szkoda bo kursy mają fajne, mam nadzieje, że chociaż uda mi się jakoś wypłacić teraz bez obrotu bo nie mam jak postawić .. wszedłem na chat żeby mi wytłumaczyli o co chodzi, przedstawiłem problem to po prostu .. zamknął czat , komedia

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adebayorek +6 Punkty (za Gandzasar ;))
baku996 69

baku996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie pomocy ???? Mam problem z tym payment password czy jakoś tak, chcialem wypłacić srodki, kazali mi podać właśnie te haslo nie wiedziałem skad go wgl wziasc, nacisnąłem coś i musiałem czekać 3 dni na coś zwiazane z tym hasłem. Jutro o 12 muszę coś zrobić żeby wypłacic te srodki no i nie wiem skad wziąć te całe haslo ... ???? Jeśli byłby ktoś chętny do pomocy zapraszam na pw, bardzo pilne poniewaz jeśli coś źle zrobie zablokują mi konto a 100 euro drogą nie chodzi ;/

rafinhoo23 0

rafinhoo23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem limit 0,01euro po... 1 zakładzie. I to przegranym ????
Szkoda, bo ilość pomyłek jakie robią przy wystawianiu kursów jest niesamowita. Myślałem że chociaż te kilkanaście betów uda się tam pograć, a tu dupa. Zostało mi jeszcze u nich 10e, zobaczymy czy dadzą mi wypłacić skoro nie mam jak nimi obrócić.
Także jeśli ktoś się zastanawia nad założeniem tam konta to niech przestanie, szkoda nawet czasu na rejestrację ;)

B 10

balon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wadowice
Proszę o informację jak jest z tym hasłem do wypłaty. Gdzie ono zostanie wysłane? Wpłacilem tam ponad 100e i odrzucili mi zakład. Teraz się martwię czy wypłacą mi to z powrotem. Dawno tak nie grałem, ostatnio jak robiłem wypłatę w styczniu wypłacili bez problemu bez żadnego hasła..

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jest to kod którym potwierdza się wypłatę środków, zostaje wygenerowany po rejestracji (czy po jakiś pierwszych ruchach pieniężnych, nie pamiętam dokładnie) można go zmienić po jakimś czasie.