Dowód i potwierdzenie adresu, przynajmniej u mnie tak bylojakie dokumenty potrzebne są do weryfikacji?
na potwierdzenie adres to co wysłałeś?Dowód i potwierdzenie adresu, przynajmniej u mnie tak bylo![]()
Chyba wyciag z konta bankowego ale juz dawno bylo.na potwierdzenie adres to co wysłałeś?
Hej, nie mamy. I nie wyobrażam sobie bukmachera, który po aferze z BAH korzystałby z konta w polskim banku.Kasę przelewam tylko za pomocą przelewu bankowego. I mam pytanie. Czy mają konto w polskim banku? Jeżeli mają to w jakim![]()
powiedzą ci, ze wystarczy skan dowodu, a jak będziesz chciał wypłacić to będą wymyślali cuda wianki, łącznie ze skanem dowodu przy twarzyW celu założenia konta i pełnej aktywacji wystarczy skan dowodu osobistego czy wymagacie rozmowy telefonicznej, wyciągu z banku, rachunku za prąd i pudełka po butach? ????
Standardowo dokument tożsamości i potwierdzenie adresu, zgodnie z tym, co tutaj piszemy:W celu założenia konta i pełnej aktywacji wystarczy skan dowodu osobistego czy wymagacie rozmowy telefonicznej, wyciągu z banku, rachunku za prąd i pudełka po butach? ????
POTWIERDZENIE DANYCH KLIENTA
Na podstawie regulacji Malta Gaming Authority Betano ma obowiązek potwierdzenia, że Twoje dane
podane podczas rejestracji są prawdziwe i aktualne.
W związku z tym, po pewnym czasie od założenia przez Ciebie konta poprosimy Cię o przesłanie nam
za pomocą poczty elektronicznej następujących dokumentów:
- Kolorowej kopii obydwu stron Twojego dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy.
- Kolorową kopię dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania/zameldowania, na przykład:
a. rachunek dotyczący usług telekomunikacyjnych, usług internetowych itp. (z widoczną datą wystawienia dokumentu) lub
b. kopia PIT z widocznym adresem i datą wystawienia, lub
c. wyciąg z konta bankowego, lub
d. potwierdzenia adresu zameldowania wystawiane przez odpowiedni urząd Gminy.
Kopia dokumentu powinna zawierać cztery podstawowe elementy:
- - Imię i nazwisko
- - Adres
- - Nazwa firmy/instytucji która wystawiła dany dokument
- - Data wystawienia dokumentu
Opisany wyżej dokument jest ważny na okres jednego roku począwszy od dnia w którym został wystawiony, a zatem musi być odnawiany co roku.
3. Kolorową kopię każdej karty kredytowej/debetowej/przedpłaconej UŻYWANEJ w Betano (jeżeli nie wpłacasz środków za pomocą karty, to nie będziemy wymagać od Ciebie tego dokumentu). Wymagamy w tym wypadku uwidocznianie tylko 6 pierwszych i 4 ostatnich cyfr numeru karty. Należy również zakryć numer CVV/CVV2 na odwrocie karty.
Powyższe dokumenty będziesz proszony wysłać na adres [email protected] , koniecznie z adresu e-mail, który został podany podczas rejestracji, z Twoją nazwą użytkownika w temacie wiadomości.
BETANO
Jak zarejestrowac sie u Was i nie pobierac bonusa ? Jest taka mozliwosc ?
Bo z tego co czytam to automat odrazu przyznaje.
Czy tylko ja mam z nimi problemy? Wcześniej odpisywali na maile w ciągu kilkunastu minut, teraz w ciągu dwóch tygodni wysłałem 2-3 maile, i ani razu nie odpisali. Limit dali 0PLN na wszystkie zakłady, i do mimo, że wcześniej dali limit 4zl to uparłem się i zrobiłem obrót a do tej pory nie podliczyli obrotu bonusowego (po tym jak dali mi limit 4PLN! chciałem nawet im oddać 200PLN bonusa, i spokojnie pożegnać ich ale zażyczyli sobie żebym oddał im ponad 700PLN!).
Hej, przepraszam za problemy.
Nadałem sprawie znacznie wyższy priorytet i czekam na odpowiedź z centrali, bo problem techniczny z rozliczeniem Twojego obrotu jest do naprawienia po ich stronie.
Nie wiem czy to zadziałała magia forum, ale rzeczywiście od posta przedstawiciela Betano minęły niecałe 24h, a problem rozwiązany, konto zweryfikowane, pieniądze przesłane, i... limity podniesione! do całkiem rozsądnych kwot. Ogromny plus, i jeżeli pozwolą to chętnie pogram jeszcze u nich, bo mają jedną z lepszych ofert na polskie sporty zespołowe online.
Zgodnie z życzeniem dosłałem to o co mnie poproszono. W odpowiedzi zostałem poinformowany że dokumenty trafiają do odpowiedniego działu.Szanowny Panie
Dział ryzyka poprosił nas ( w celu finalizacji płatności) aby przesłał nam Pan screenshot Pańskiego konta Skrill ( ekran danych konta) wraz z widocznym adresem URL oraz zdjęcie Pańskiego dowodu osobistego przy Pańskiej twarzy(obydwie strony dowodu). Bardzo przepraszamy za wszelkie związane z tym niedogodności.
Niestety bez powyższych dział ryzyka nie zaakceptuje wypłaty.
Pozdrawiam
Kamil R
orazSzanowny Panie Mateuszu,
dziękujemy za kontakt z nami.
Uprzejmie informuję, że jako pracownik działu obsługi klienta przesłałem Pańską sprawę do jak najszybszego wyjaśnienia. Oczywiście dołożę wszelkich starań aby sprawa została jak najszybciej rozwiązana. Z informacji jakie udało mi się do tej pory uzyskać informacja zwrotna będzie dostarczona do Pana w możliwie ekspresowym tempie.
Z poważaniem
Paweł G
W kolejnych dniach nic się nie zmieniało. Wysyłając następne zapytania byłem informowany że dział ryzyka weryfikuje moje konto i zakłady (!?)Szanowny Panie
Uprzejmie informuje, że otrzymaliśmy informację od działu zajmującego się płatnościami, że Pańskie konto zostało tymczasowo zablokowane i jest dokładnie sprawdzane, niestety nie zostaliśmy poinformowani dlaczego zostało zablokowane i kiedy zostanie odblokowane. Na chwilę obecną czekamy na dalsze instrukcje odnośnie Pana konta gracza.
Przepraszam za niedogodności
Pozdrawiam
Sebastian K
Szczerze mówiąc jestem nieco zniesmaczony tym zajściem. Nie chcę tutaj wyrokować i nikogo oczerniać, bowiem sprawa jest w toku ale stwierdziłem że pozostali klienci firmy Betano powinni zostać poinformowani o tej procedurze dlatego upubliczniam kulisy tego zdarzenia. Ponad 8 000zł to nie jest mała kwota.Szanowny Panie
Otrzymaliśmy informację od działu ryzyka iż blokada konto nie zostanie zniesiona w następujących dniach do momentu zakończenia weryfikacji konta oraz zawartych zakładów.
Pozdrawiam
Kamil R