>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betano

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może mi napisać czy te niskie limity obowiązują tylko na zakładach przedmeczowych czy również na ofercie live?

mario1112 14

mario1112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KOLEGA
Masz jakieś błędne info. Nie dalej niż przedwczoraj zrealizowałem wypłatę na kwotę 40 złotych! Polecam korzystanie z portfeli elektronicznych. To podstawa dla tych, co często grają u buków. Przez wypłaty na konto bankowe możesz się dorobić jedynie kłopotów prawnych (poczytaj inne wątki). Dla mnie Betano to obok Bet365 jeden z najlepszych buków ze względu na świetną ofertę, wysokie kursy.

Co do limitów nigdy ich nie doświadczyłem i z tego co mówisz ty chyba również ich nie doświadczyłeś. Opowieści o limitach wkładam między bajki

To ja Ci moge powiedziec ze jak grasz malymi stawkami to nigdy nie bedziesz mial limitu a widze to bo wyplata 40 zl to co dla nich zlec wyplate po 1 tys pare razy to zobaczymy

jedrula 296

jedrula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawody olimpijskie w odbyly się w niedziele,a w betano do dziś nie potrafią ustalic koncowej klasyfikacji i zaklad wisi jako nierozliczony.podobno czekają na oficjalny protokol z federacji.Jak tak czekają na oficjalne protokoly ,to jak oni bez nich np.live rozliczają?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawody olimpijskie w odbyly się w niedziele,a w betano do dziś nie potrafią ustalic koncowej klasyfikacji i zaklad wisi jako nierozliczony.podobno czekają na oficjalny protokol z federacji.Jak tak czekają na oficjalne protokoly ,to jak oni bez nich np.live rozliczają?

Odpowiem krótko gówien u gównianego bukmachera sie nie gra...Jest wiele tutaj postow jak oszukuja ludzi poczytaj sobie np na 1xbet...A co do betano mam osobisty uraz z powodu limitow smieszna firma i NO COMENT...

B 6

bonusbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
E tam. Ja gram u nich od roku zawsze zaklady z promocji 0% marzy grubymi stawkami i nie mam z nimi zadnych problemow. Nigdy mnie nie oszukali i zadnych limitow nie dostalem. Wyplaty tez szybko zlecaja.

K 0

kinderman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Czy na forum jest obecnie jakaś osoba która jest przedstawicielem tej firmy ?
Był użytkownik Betano a teraz..?
Miał ktoś problem z wypłatą większej sumy pieniędzy ?
U mnie oczywiście 24h minęły i dostałem info, że obecnie moje konto jest sprawdzane przez dział ryzyka i muszę uzbroić się w cierpliwość..

mario1112 14

mario1112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KOLEGA
Witam,
Czy na forum jest obecnie jakaś osoba która jest przedstawicielem tej firmy ?
Był użytkownik Betano a teraz..?
Miał ktoś problem z wypłatą większej sumy pieniędzy ?
U mnie oczywiście 24h minęły i dostałem info, że obecnie moje konto jest sprawdzane przez dział ryzyka i muszę uzbroić się w cierpliwość..

Ja miałem co troche tak dzial ryzyka sprawdza po pare dni napisalem im zeby wymienili tych lesnych dziadkow.Po tygodniu znowu wyplata i znowu to samo po trzeciej wyplacie juz limit na pilke nozna 4 zl bo gralem tylko pilke a na inne dyscypilny nie mam limitu

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betano to dno i syf, złodzieje i kłamcy - co to za buk, który pisze ze wyplaty sa realizowane 12 godz, a czeka się po parę dni , oczywiście ich zamiar jest taki, że ktoś cofnie wypłate i przegra. Dodatkowo bambry z czatu kłamią w żywe oczy , przed depozytem zapewniaja ze wyplaty sa szybkie, a pozniej ze to trwa bo dział ryzyka sprawdza.

bej 178

bej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betano to dno i syf, złodzieje i kłamcy - co to za buk, który pisze ze wyplaty sa realizowane 12 godz, a czeka się po parę dni , oczywiście ich zamiar jest taki, że ktoś cofnie wypłate i przegra. Dodatkowo bambry z czatu kłamią w żywe oczy , przed depozytem zapewniaja ze wyplaty sa szybkie, a pozniej ze to trwa bo dział ryzyka sprawdza.

czekam na wypłatę już 6 dzień, wcześniej zawsze realizowali do 12-24h

baron1988 266

baron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
czekam na wypłatę już 6 dzień, wcześniej zawsze realizowali do 12-24h

Przeprowadziłeś weryfikację telefoniczną?Wysłałeś im dokument tożsamości +rachunek za media potwierdzający adres + zrzut ekranu z danymi osobowymi ze Skrill ?(pod warunkiem,że wpłacałeś tą metodą)

bej 178

bej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeprowadziłeś weryfikację telefoniczną?Wysłałeś im dokument tożsamości +rachunek za media potwierdzający adres + zrzut ekranu z danymi osobowymi ze Skrill ?(pod warunkiem,że wpłacałeś tą metodą)

weryfikacja przeprowadzona dawno temu na wszelkie możliwe sposoby.

na chacie tłumaczą się, że jestem sprawdzany przez &quot;dział ryzyka&quot;

baron1988 266

baron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
weryfikacja przeprowadzona dawno temu na wszelkie możliwe sposoby.

na chacie tłumaczą się, że jestem sprawdzany przez &quot;dział ryzyka&quot;

@bej i jak sytuacja ? Ja czekam 7 dzień bo też sprawdzany,oczywiście poprosili o zdjęcie dowodu przy twarzy.

bej 178

bej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@bej i jak sytuacja ? Ja czekam 7 dzień bo też sprawdzany,oczywiście poprosili o zdjęcie dowodu przy twarzy.

żadnych cudawianek z dowodem przy twarzy nie chcieli.

Wypłata poszła po 10 dniach. Do tego czasu kilkukrotnie się upominałem przez chat i mailowo

mario1112 14

mario1112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KOLEGA
Wypłacaja ale po paru wypłatach nakładaja limit i po grze a na poczatku byl to jeden z moich faworytow

mario1112 14

mario1112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KOLEGA
u mnie tez nie chcieli zdjecia dowodu bprzy twarzy ???? Grajcie do momentu limitu a potem niech spadaja

K 102

kristo45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Czy ktoś próbował się z nimi kontaktować mailowo przed rejestracją?
Bo ja już ponad tydzień próbuję i bez skutku.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś próbował się z nimi kontaktować mailowo przed rejestracją?
Bo ja już ponad tydzień próbuję i bez skutku.
Niestety kontakt mailowy z tą firmą jest mocno utrudniony.

H 88

hops1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dlaczego uważasz, że kontakt mailowy z tą firmą jest mocno utrudniony? Gdy wysłałem im dokumenty, odpowiedź otrzymałem w ciągu dwóch minutek. W moim przypadku zawsze otrzymywałem odpowiedź szybko

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego uważasz, że kontakt mailowy z tą firmą jest mocno utrudniony? Gdy wysłałem im dokumenty, odpowiedź otrzymałem w ciągu dwóch minutek. W moim przypadku zawsze otrzymywałem odpowiedź szybko
Osobiście czekałem około tygodnia na jedną odpowiedź.